Hát nem túl biztos, egyszerűbb, haleteszed a jogsit!
Mondjuk engem évek óta nem állított meg rendőr, de ez nem jelent semmit! Egy havernek folyamatban volt a jogsija, vételnél egy kis putrinka faluban elment kipróbálni, erre egybő lecsatolta a yard, és meg is vágta 10 ropira! 125-ös volt az is!
Gabor6:Azt hallottam róla, hogy nem igazán ismerik, mert nem sokan használják! A képeket egy 1200-es banditon csinálták aszem, és a tulaj szerint jól viselkedik! Az ára is lehet ezért ilyen baráti. Sokan úgy gondolják, hogy az árak egyenesen arányosak a minőséggel, ami lehet, viszont kivétel erősíti, tudod!
Akkor derül ki tutira, ha valaki kipróbálja! A tapasztalat nem hazudik!
Az nem is rossz ötlet! Ha ráragasztod a yard nem tudja levenni, ha miatta izgat(bár ettől még rájöhet), de apucit megnyugtatja! Te viszont le tudod venni, ha eladod! A műszakira azért célszerű figyelni!
Sajna képem nincs. Karbonból 7-8 ezerft, de lehet, hogy tudsz csináltatni sima idom jellegű az olcsóbb. Kérdezd Meg a Dúzs Petit, ha csinált már ilyen típusra akkor kapásból mond árat, ha nem meg kel vele beszélni, hogy mintát vesz, csak akkor egy picit drágább lehet!
Szerintem inkább Gabor6-ra kellene halgatnod, és ráragasztani egy deknit pl karbonból. Jól is néz ki, véd is és nem szabálytalan! Egyébként 125-ös mocira nem tudsz csinálni 50es papírt. Aki csinál az szabálysértést követ el! Hiába van 50-es papirod, ha egy hozzáértő yard megfog bukta van! Ha átcsiszoltatod az még nem gond szerintem, de mi vna, ha el akarod majd adni. At már elég kókány! Ragasz rá deknit, vagy ha ezt nagyon nem akarod gitteld ki és fényeztesd le, még mindig jobb megoldás mint csiszolgatni! Szerintem!
Ezzel együtt a Conti Force Max elég baró első gumi, tapad mint állat (ha hátul nem pályagumi van) és elég tartósnak is tűnik (a képen kb. 6000 volt benne).
Mondjuk engem évek óta nem állított meg rendőr, de ez nem jelent semmit! Egy havernek folyamatban volt a jogsija, vételnél egy kis putrinka faluban elment kipróbálni, erre egybő lecsatolta a yard, és meg is vágta 10 ropira! 125-ös volt az is!
Akkor derül ki tutira, ha valaki kipróbálja! A tapasztalat nem hazudik!
akkó tényleg nem lehet rossz. Az ára is nagyon baráti
Talán balcsi összejön
Ezzel együtt a Conti Force Max elég baró első gumi, tapad mint állat (ha hátul nem pályagumi van) és elég tartósnak is tűnik (a képen kb. 6000 volt benne).
img.tar.hu/hcsbandit/size2/13543417.jpg
img.tar.hu/hcsbandit/size2/13543408.jpg
img.tar.hu/hcsbandit/size2/13543382.jpg
img.tar.hu/hcsbandit/size2/13543378.jpg
img.tar.hu/hcsbandit/size2/13543398.jpg
img.tar.hu/hcsbandit/size2/13543440.jpg
img.tar.hu/hcsbandit/size2/13543432.jpg
img.tar.hu/hcsbandit/size2/13543423.jpg
Ez jó gumi: CONTINENTAL sportgum new 53e szereléssel együtt a pár