Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lecserélted a gixxert R6-ra! Tényleg, miért is? (hülye kérdés, mert jóóóóó! )
Üdv mindenkinek!
Elkészült az új kipufogóm. Nekem tetszik, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Mit is csináltam jól?
adatok: név, lakhely, telszám, e-mail, ... ennyi
Név, körzet email telszám gép évjárat szín keresztapa neve és elérhetősége , ja az most nem! Kb ennyi! Általában kör mail vagy SMS szokott menni az infókról!
Ja és legjobb köridők, csak hogy tudjuk, leállhatunk e veled!
Király OGre-ORanga gratula
Oké, rendben, majd akkor szólok holnap estig
Apa. Milyen adatok kellenek a belépéshez?
Nekem a P ring is bejön, tuti megyünk még oda is! A Balcsi se esik akkor túl messze! Ha megvan a bringa jó kör a bejáratáshoz!
Hi. Rendben küldöm. Elsősorban Észak-Nyugat Mo.-on vagyok rezidens (Resident Evil ), de a Balcsi vayg a PRing az okéj.
Gratula! Olyan szép piros, mint a képen? Írj mailt az yzfr6@citromail.hu-ra elérhetőséggel,, és értesülsz minden programról! Csütörtökönként tali a Hősök terén19.00kor! Szerdán megyünk ringezni, és vasárnap ha minden ok megyünk balcsira fürdeni!
Jó estét kívánok.
Alázattal jelentem, be szeretnék lépni az R6-Klub-ba. Ha lehetséges. A Klub imázsának megfelelő motorkerékpárom a hét végén érkezik. Megértésüket előre is köszönöm.
Oksi, de hoplnap este azért mond meg biztosan, mert ha nem jön nem viszem ki a kamerát!
Na most már én vagyok Sikerült mzs/x remélem most már örülsz
Sikerült Köszi sportmotor

Jaj GABOR6 voltam
Lehet, hogy jön a b.nőm Valakit majd viszek
oké
Gabor6: próbáld meg mzs/xnek feltölteni a képet, most elvileg jó lesz!
tesztkep
Vagy esetleg valaki más
És kamerázna a pálya széléről!
GABOR6 nem tudnád megfűzni a tesódat, hogy jöjjön. megnézné a mocikat és vigyázna a cuccokra
Akkor én se lógok ki a sorból!
Igen
Hát nem szeretném