Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mocimra nagyon vigyázok csak ovatosan probálgatom majd a páján aztán majd megjön az eredmény. egy nap az 1 óra tiszta motorozás a pályán. max 20 fővel.
Megnéztem a videot ott benne vannak a számomra kérdéses dolgok.Ha jól látom a Mannsel elött visszavált 2 osztán halál bameg!
Ha a Suzukikba volt folytás akko vigyázz a tieddel!Ahogy eléred a 88 MPH csodát fogsz látni fiu!
Szerintem neked nem sok új dolog lesz benne hizs neked igaziból már a féktávok és ivek pontosága a kérdés.
Meg kérdezem mikor jönnek leg közelebb. a három nap edzésen má nem kő a suzuki most jön az én mocim
zozo:Na itt a füzet!Mehetek piros tollért.
De azé nekem is hozz léci.
zozo:most már csinálhatnál olyat,hogy jönnek a németek,mennek a németek mi meg szétmotorozzukmagunkszarásig.
A füzet nálam van azt lemásolom több példányban legyen mindenkinek a DVD később kapjuk.
Nem nem estem azt csináltam amit mondtak igen meg csusztam háromszor ebből 2 megfogtam egy szer kimentem a bukótérbe de ott is beton volt ugy hogy simán keréken maradtam de azé beszartam.
Ezek street motorosok szeretnének lenni és itt szedik fel az alpokat mindenféle kunsztokat tanulnak még nézni is veszélyes ahogy gyürik és törik magukat
De akkor te nem estél, ugye zozo? Csúszkált a mocid a poros pályán?
az egykerék suli is ott van
Mondjuk az se értem minek azért suliba menni, hogy megtanulj egykerekezni

Gyertek Kissanci-hoz, ő majd megtanít
az komoly
Akkor veszem a harisnyát és irány a bank.
Ez mentős téma volt sajnos. Ma ilyen nap volt az egykerék suliban ketten is a mentőben végezték. Nálunk is volt zakó bőven.
Reggel 9.00. 18.00 egyfolytában motororztunk 20 perces szünetekkel abban is tankoltunk megy ilyesmi a kaja idő volt a pihenő 35 perc utána megint motorozás.
Juj, az fájhatott
Ide neked kell elmenni az időd olyat javulna, hogy magad is meg lepeődnél godold el ott lennél a 2 közelében
1.5 másod perc lasulás minimum a pálya csupa porvolt meg mindenféle szert rá fujt a szél. A 2 csoportban volt egy csunya baleset a sikánban az egyik srác eleset aki mögötte jött meg elütötte eltört a medence csontja Nem számolták a koszt a pályán és meg is lett a baj sajnos.
zozo:Már alig várom a 3. nap után majd meccselünk.
Az ivek szépen meg voltak a féktávot kell röviditeni mert ott megy el az időm. Ez volt az értékelésben.
Fárasztó volt a mai napod? Mennyire zavart a szeles idő?
Az időket az oktatás külömböző szakaszaiban mérték ugy hogy nem is tudtuk.
Szuper Gratulálok zozo