Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyek is nézem
Szerintem nyerünk
Egy két kép nem a világ! Csináltasd meg vele! Na megyek szúrkolni! Majd visszanézek még!
Az a baj hogy fáradt vagyok azt nekem feleségem is van, minden nap nem mondhatom ma mociztam és fáradt vagyok erőt kell gyüjteni.
Francia-Magyar válogatott barátságos 9kor az RTL-en!
Ovatos duhaj vagyok vigyázok a mocira.

Gyurkesz milyen meccset?
És az még ma lesz, vagy nézed a mecset?!
Helyes! Azért gombázd fel elötte!Bár ne legyen rá szükség!
De csak át kell szabni mert igy nem tudom felrakni.
Ott má R6 játszik
Ja! Hát egyik verzió, hogy Zozoval tehergk-val levisszük. A másik, hogy kibéreljük Sisco által talált utánfutót, arra 3 moci felfér, és azzal megyünk le. Én tudok vonóhorgos autót szerezni!
Zozo: a csütörtöki képeket nem rakod fel?
Én a kocsira gondoltam 4 kerék + 2 kerék
Ezt most hogy érted? Ha arra gondolsz, hogy leadom az idomot csináltatni akor lesz, mert a Dúzs Peti csak 20.-a után tudja beválalni!
Akkor lesz verda Gyurkesz?
Ezaz, hogy csak oda jársz! A p-ring is igen fasza, és mivel már voltál párszor pályán hamar belejönnél! Ráadásul fele annyi, mint a hring, és kocsival megyünk! Próbáld ki, lesz még nyíltnap a h-ringen épp elég!
Én inkább a H.ringre mennék. Azt ismerem,meg nincs a h.faszán.
És ott már saját mocival mész vagy a gixxerrel?
Kissanci: akkorjösz 9.-én a P-ringre? Meg többiek is! Ki jön?
Igen mert nagyon tetszik és nagyon nagyott lehet fejlődni a biztonságos mocizás irányába.
Persze Gábor6 ő volt Niegel asszem.
Szeva Zozo! Szóval király volt. Mikor mész következőben? Lesz folytatás?
Vadászok tényleg nyulak voltak a pálya területén. Ezt pont ma mesélte el mi van ott a kocsi. Ő abban bizott, hogy kék nyúl nincs
Baze az egy sima gixer 600 A szabó szerint az R6 felzabálja a pályán ha mindkét gép polcos.
és figyutad a kocsit ami ott figyel