Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na beállítottad a futóművet? Milyen lett?
Így születünk újra!
Az a mázli, hogy megúsztad , úgy ahogy
Á csak ott állt és bambult, kész volt, a satu után a lámpa még kb 20m-re volt, nem látott semitt csak érzékelte piros gyorsan megállt a k.......anyukáját. De komám szinte le repültem a mociról aztán vissza rá nem is tudom hogyan ez csak szerencse volt.
Nem is kell szarozni, szerintem kezdhet egyből egy 400-as nakeden! Teljesen jó tanuló motor! Vagy ha sportra akarod ültetni, hát a 400 sportok elég jól mennek, de meg lehet vele tanulni is!
Az a szomorú, hogy sokszor nem figyelmetlenségből, hanem szándékosan csinálják!
Nem is tudom egy kb. százhúszkilós ürgét az Ml mercivel! Örültem, hogy nem lett baj belőle mert a padka nem volt laza és le tudtam lassulni annyira hogy vissza tudjak jönni az útra
És nem akart lelécelni a részeg fazon
Bár, ha matt részeg volt, örült, ha állni tudott
Hát olyan 250cm3 körül mert ugye szerintem azt is kinövi és attol valamivel könnyebb megszabadulni adott esetben.
20 perc
Ja, és egyből fűzne, hogy számítsam be a VFR-t!
Ja tényleg , ha majd visszadom neked akkor megtudja milyen az R6
Mire gondolsz, mert az űlés nálad van?
Gyurkesz aki megvette tőled a VFR-t annak igértél vmit, már elfelejtetted
Még jó, hogy te is meg a gép is rendben van! Legalább bevonták a jogsiát? Asszonyodnak mekkora gépre gondoltál, mert kínálnak nekem egy 125 mitót!
Mennyi idő múlva ért ki a jard
Nyár van söröznek vezetnek melegben jobban üt a pia azt mondta rendőr ilyen időszakban hatszor annyi a teljesen részeg autós.
Sajna az este nem igazán jó városban napközben kint vagyok az utcán szinte semmi kaland a szokásos mára aproságnak tünő szívatást le számítva.
Na bakker Mindig történik veletek valami
Értjük a viccet
Hi All,

végre egy szépre fényezett R6-os
(na asszem most kihúzom a gyufát )

LX
Tegnap este hazafele a romairól kispolszki be elém látja piroslámpa satu fék én mögette szépvolt első-hátsó együtt vésszfék még szerencse hogy gyakoroltam csuszik eleje hátulja és látom nem tudok megállni fék kienged mellé balra kormány gödör majdnem bukta le állítom a gépet a fazon kiszáll oda megyek, agyon akarom verni és mit látok tök részeg teljesen matta a pali (rendőr stb mert kelle a betét lap hátha valami gond lesz a gödörtől) ma szerviz mert ütt az eleje de szerencsére csak a suly repült el ez volt a baj szerencsére.
De nem estél el? Nem dudáltad le az agyát, vagy lerugtad a tükrét, vagy kirángattad és jobb belátásra bírtad???
Gabor6: Hú, pedig már majdnem megsértődtem!
spyke: remélem nem lett semmi bajod
Ezt nem hiszem el, hogy ennyire nem figyelnek oda a motorosokra