Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyurkesz: azzal a képpel csak vicceltem
Halli hekkezős klubtagok! Tegnap lerakott egy mercis a padkára kb. 140-él és még csak észre sem vett de gondolom ilyesmi sokakkal megtörtént nem csak velem!
Szép napot mindenkinek és Sisco remélem megcsinálták klímát a melóhelyen mert szükséged lesz rá….
Meg van rendelve egy ilyen felirat
Ez tényleg ocsmány, de én nem is erre gomdoltam, hanem inkább ilyesmire:
GABOR6, szerintem a 2865-ösnél belinkelt kép nagyon ütős.
Vajon a fax 200-al a belsősávban beragadt autós mit szól hozzá, ha ezt látja a tükörben?
Csak én vagyok talpon e vidéken Ejnye, ejnye
Akkor lő pá
Most ezt kuksizd meg
Ez már sokkal, de sokkal szebb szín
Ezt csak elrettentés céljából rakom fel, mert nem akarhatod Gyurkesz ezt a ronda Shrek színt a mocira Most nézd meg milyen csúnya lett
Ezt csak Neked Gyurkesz
Na ezt mondtam Sisco
Koppp,kopp, nem akarok itt gixxeresként belerondítani a fórumba, csak a felni széle matricázáshoz egykis segítség. A 17-es felni rádiuszát kell a géppel kivágni, mert ha csak egy egyenes csíkot vág az emberfia majdnem lehetetlenség szépen felragasztani.
Az enyém ilyen lett:
Megbeszéltük
ha nem tartok fel vele senkit akkor igen
Bocsi

Valamit szeretnénk összehozni de még nem eldöntött merre, nézek vmi jó kis útvonalat oszt megvitatjuk te jönnél
zabagépek
én meg éhenhalok
vasárnapra mit beszéltetek meg?
vagy nem lesz semmi?
Mindent megettünk
ezzel, ugye nem azt akarod mondani, hogy NIX????
Szóltál volna, akkor hozunk
tessék,,én meg lemaradtam a hekkezésről,,,,
nem maradt egy kicsi???

Én benne vagyok
Nem megyünk ki a Rómaira hekkezni
Jól van na, csak viccölök
Majd megpróbálom próba cseresznye
Nem vagyok én kawás! Könnyen megfutamodsz a kihívás elől! Legalább a felnire próbáld meg!
Az egy dolog, hogy megcsinálok egy-két felíratot, de egy egész motort bematricázni Szerintem inkább fesd az egészet zöldre és akkor nem kell rá matrica