Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zozo: van már info a 14.-éről?
Látom frissítitek a névjegyeket! Nagyon helyes! Jók a képek!
Minden kiderül szerintem hamamrosan küldtem neki mailt mi az ábra hiszen foglaltunk fizetünk stb..
zozo csak azért kérdeztem mert 14-16-ig van ez a kupa. Szóval bocsi az értetlenségemért de nem tudom, hogy akkor most hogy leszünk mi ott megosztva velük
Irtam neki egy mailt.
Ez a beszéd! Csütörtökön megbeszéljük, hogy tudjuk megoldani!
Na Sanci, te nem gondoltad meg magad?!
Persze ha befer vhova a kis piros a sok kek koze, mas lenne a helyzet. Lehet menni a Hringre 23.-an is...
Ne már Uferi, fel is adtad a pringet?! A szállítást megoldjuk vhogy, azt is ki kell próbálni!
Lehet, hogy rá kellene kérdezni!?
Az iment beszeltem Bulcsu Rezsö-vel (remelem jol irom a nevet) a BROnal es sikerult megtudnom, hogy a Hringre egy transponder egy egesz napra csupan 2000 azaz kettöezer forint. Ha kivancsi vagy az idodre, csak felbaktatsz az emeletre, es ha akarod, ki is nyomtatjak neked. Miutan rogzitetted a motorra, csak menni kell vele es kesz. Teljesen automatikus a rendszer.

Azthiszem en berelek egyet 9.-en , hogy vegre kideruljon, hogy mekkorat kell rajtam rohogni. Aztan meg egyet a szezon vegen, hogy lassultam-e egy szezon alatt.

A miheztartas vegett Kovacs Niki asszem 125 speciallal 2"03"2- is ment mar, ugyhogy nyugodt szivvel megcelozhatom a 3 perc alatti idot. Talan becsuszik majd egy-egy 2"59""
A mailok szerint igen szerintem nem befolyásol minket mert má ki van fizetve a buli egy része.
Jó volna az a moci az egyenesben, meg a kigyorsításban is de 10.000 a leszabályzási tartomány és pont ott jönne meg az erő. Igaz viszont az a gép pályara van teremtve nem tudom milyen lesz az R6 a kanyarban a fék az biztosan jobb az R6.!!!!
zozo most néztem az Ering időbeosztását és jún 14-ére már van program beírva (Dunlop Drivers Cup). A mi szervezésünkkel akkor most mi a helyzet össze fog jönni
Felőlem mehetünk pénteken is, akkor legalább jobban látjuk, hogy milyen idő lesz!
Nem baj Zozo, majd az R6-al megmutatod. A gixxer a nyomába sem ér!
Elötte még nem tudom, de beszélünk még
A ringen nagyon kell a jó kigyorsítás és ott bizony a HMI mocik nem jeleskednek a mansel utáni jobb kanyarban akármennyire huzod neki nemvagy képes ki sodrodni a balodalra a kigyorsítási pont végére a rázókő mellé nem gyorsul eleget nagyob tempo a kanyarban meg nem lehetséges. Ezel mocival.
köcce mégkéccer......
Igen sajnos a leszabályzási tartományt nagyon előre hozták ennek oka van szerintük. Nem a nagy sebeség a fő cél mert szerintük ahoz 2 nap kevés ők a tudatosságot probálják megtanitani és az ideális íveket ez a szöveg része. Szerintem meg egyszerüen nem akarnak havonta motort cseréni aztán kész. A kanyarokban jó a sebeség de az egyeneseken kevés és hungaroringen az össztávban kevesebb a kanyar mint az egynes. És a tegnapi nap, simán bent maradt 1másodperc az időjárás miatt.
Kissanci: 9.en en is szivesebben mennek a Hringre. Egyszeruen kozelebb van. A motor szallitast en meg nem is tudnam megooldani. En meg nem probaltam 200+ Km utan palyazni, de az en eronletemmel azert egy kicsit kerdeses. Utana meg meg haza is kell tekerni 200+ Km-t. Masnap tudtok utana jarni?
Hali Mindenki!

Zozo: Ha a kanyarokban leteszed a térded, hogy-hogy csak 02.47.000
a legjobb időd? Ennyire le vannak folytva a motorok?
Na azt azért nem, csak kíváncsi vagyok, hogy milyen!
Ezen a héten még van, mert a szombati vizsgám elég egyszerű lesz(remélem), de a szabit azéret kivettem, ha már van!
De jól megy egyeseknek, ennyi szabadidőd van Jó neked
Csak nehogy lecseréld az r6-ost
Na jó biztos érdekes lesz
Az pont jó lesz! Holnap elhozod?
Most jelentkeztem holnapra BUEL tesztvezetésre!