Szia Zema:)
Teljesen igazad van ugyanis egyre több a "takonyóru"forumozó akinek fogalma sincs a motorozásról és mindenbe beleszól.
Viszont elég kevés az én korosztályomból való motoros:(
Ebbe viszont teljesen igazat adok nekek'beköszönés'.
Irjon mindenki magáról valamit!
Bala.
Kőrösi-Fehér István vagyok, körzetem 21.ker és Szigetszentmiklós, 24 éves puha moha vagyok, párommal élünk halunk a motorozásért, középszinten motorozunk, és szeretnénk aktív tagja lenni az R1 fórumnak.. Reméljük lesznek talik és szezonnyitó túrák.
Miért,mi baj van a gpcrono-val,.....a fokozatkijelzővel?
Függetlenül attól,hogy dangeres.
Én még nem hallottam rá semmi panaszt,sőt a többire sem.
Bár az is igaz,hogy drága hely.
NEKEM +1 fogaskerék van, jó?
Te ezt nem tudhatod, ehhez nem érthetsz. Mert most mindkét oldalon vannak fogaskerekek, amik az órát, meg az telefontöltő hajtják.
abból kiindulva hogy milyen gyors csávókám vagy ,elég nagy lehet a házikó!biztos megvan vagy 500nm.jo a szayerg időmérő,sőtttttt..........olcsó is!nem ugy mint a dangerban kaphato gagyi viszont semmire sem használhato,ellenben méregdrága gpchrono!
Nekem Spidi JP3 HydroBack van. Ez a második egyrészes ruhám, az előző is Spidi volt. Van benne már egy esés a Ringen, és két szezon pályázás (csak ott használom az 1 részest) Chrissnek igaza van, a Dainese, és a Spidi a legjobb. A perforált egyrészes Spidi ruhák komfortérzete szerintem kimagasló, én nagyon jól érzem magam benne. Az eséskor a térdhajlat része elszakadt, kb. 2 centis helyen az egyik varrásnál, de azt Cölöp rendberakta, egyébként csak pozitív a vélemény. Nyáron nagyon jól szellőzik, testresimul, könnyű, mosható hálós bélés, stb...
Teljesen igazad van ugyanis egyre több a "takonyóru"forumozó akinek fogalma sincs a motorozásról és mindenbe beleszól.
Viszont elég kevés az én korosztályomból való motoros:(
Ebbe viszont teljesen igazat adok nekek'beköszönés'.
Irjon mindenki magáról valamit!
Bala.
Sziasztok!
Kőrösi-Fehér István vagyok, körzetem 21.ker és Szigetszentmiklós, 24 éves puha moha vagyok, párommal élünk halunk a motorozásért, középszinten motorozunk, és szeretnénk aktív tagja lenni az R1 fórumnak.. Reméljük lesznek talik és szezonnyitó túrák.
Csak a crono-ra irtam,hogy az miért is szar?
Függetlenül attól,hogy dangeres.
Én még nem hallottam rá semmi panaszt,sőt a többire sem.
Bár az is igaz,hogy drága hely.
Vevő-adó-minden.
Egy dolgon lehetne változtatni, h a kijelző, és a vevő közti kábel jobb lenne ha széthúzható lenne.
Te ezt nem tudhatod, ehhez nem érthetsz. Mert most mindkét oldalon vannak fogaskerekek, amik az órát, meg az telefontöltő hajtják.
Az K1300, vagy mi?
Vettem Száyer Géza féle cuccot.
0:21:15 alatt futom körbe a lakást.
Megvan. Vhol... 50e-ért a tiéd!
Megkeresem, és ha megvan odaadom. Nekem nem kell.
Bárki legyártja max egy 10-esből, a maradékon benzint vegyél!