Igen ez nekem is eszembe jutott ,csak a színük nem stimmel. Ha borostyán sárga a helyzetjelző az is rossz meg ha fehér az index az is! Max 2pici izzó vagy led ,de az már macera! Na ezért van még mindig a gyári... Ami a képen levő R1esen van az jól néz ki csak azzal úgy járok mint a hátsóval: Csak én tudom ,hogy ott van! Sötétbe látszik csak az nem hogy merre...
Hmmm... Nekem tetszik... Nekem hátul a lámpába van ,elöl meg a gyáriak vannak és már régóta tervezem ,hogy kiváltom. Bár ezzel megszűnik a helyzetjelző is ami szerintem az R1 karakterét adja szemből ,a ZZR1400ason kívül nemigen van más motornak elöl 4lámpája... Nekem ez nagyon bejön!
Jut eszembe, magamról még nem írtam...
Kétszeri Nándor (gondoltad volna?), 32 éves. Tanúvédelmi program alapján a helyi mekiben élem életem, de a kormány pénzel és ebből etetem a lovakat.
Szeretem a pályamotorozást(P.Ring), de még nem megy... lsd.:képek
Remélem idén találkozunk párszor a Hungaroringen, de az elmúlt kb. öt alkalommal mindíg közbejött v.mi és nem érte oda...
Széles utat mindenkinek az idei évre, csak nekem kívánjatok v.mi mást, mert ez tavaly sem jött be
Ha értesz a motorokhoz, akkor szívesen barátkozom.
De komolyan, ha v.ki tud gyári BMW alkatrészeket K1200S-hez jóárasítva, akkor szóljon mert annyira azért nem vagyok "gazdag" és az R1 sincsen manapság v.mi jó formában
Engem gyakran ott esz a fene Siófokon...
Tavaly már majdnem összejött a találkozó, (bár én nem iratkoztam fel, mert még egészen új voltam a fórumon).
Ha idén lesz kezdeményezés, akkor jelzem, hogy napnyugta után bármikor ráérek!
Nem vettem,csak elmentem megnézni.Még megálmodom mi lesz... Tavaszig még van idő.
Meg várni kell vele, hogy kicsit kiforjon..
Vettél mocit?
kis indexnel van ugy hogy autosok motorosok nem latjak
http://www.youtube.com/watch?v...
vagy ezt
http://cgi.ebay.de/Kennzeichen...
Azért nem gondoltam ,hogy ingyen legyen.
Az adatlapomon van a telefon számom ,ha megcsörgetsz visszahívlak és megbeszélhetnénk a részleteket.
Köszi a lehetőséget ,de ennyiért nem élnék vele!
Kétszeri Nándor (gondoltad volna?), 32 éves. Tanúvédelmi program alapján a helyi mekiben élem életem, de a kormány pénzel és ebből etetem a lovakat.
Szeretem a pályamotorozást(P.Ring), de még nem megy... lsd.:képek
Remélem idén találkozunk párszor a Hungaroringen, de az elmúlt kb. öt alkalommal mindíg közbejött v.mi és nem érte oda...
Széles utat mindenkinek az idei évre, csak nekem kívánjatok v.mi mást, mert ez tavaly sem jött be
Ugyan már újra duruzsol, de első fék híján még nem nagyon mertem motorozni vele
De komolyan, ha v.ki tud gyári BMW alkatrészeket K1200S-hez jóárasítva, akkor szóljon mert annyira azért nem vagyok "gazdag" és az R1 sincsen manapság v.mi jó formában
Engem gyakran ott esz a fene Siófokon...
Tavaly már majdnem összejött a találkozó, (bár én nem iratkoztam fel, mert még egészen új voltam a fórumon).
Ha idén lesz kezdeményezés, akkor jelzem, hogy napnyugta után bármikor ráérek!