Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki, vettem egy Yamah R1-est 2005-ös és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom az órát beállítani rajta a műszerfalon?
Ááá,én ilyen kistermetű gyerek vagyok,úgyhogy nekem az 50-es a jó.
Hát nem tudom,hogy én mernék-e kintről rendelni ruhát.
Már csak azért is mert ha véletlenül nem jó méretet küldenek,vagy esetleg eltérés van az országok közti méretezésben,(márpedig van)akkor az szívás.
Jó,...persze van erre külön mérettáblázat,hogy minek,mi a megfelelője.
És ahogy én most néztem az angoloknál olyan 200.000HUF-nak megfelelő fontba kerül a T1.
Persze,most nem keresgettem részletesen.
Ühüm! Azt hittem közelebb vagyunk méretben egymáshoz! Van egy NRG-m 54-es de kicsinek bizonyult! Kintről szeretnék rendelni T1-et de nem tudom milyen különbség lehet szabásban a 2 között! Lehet jó lenne az 54-es T1-ben? Vagy 56-os?
Sziasztok! Régóta R1 pilótaként szaggatom az aszfaltot amikor csak tehetem. A fórumot inkább csak olvasgatom. Nagyon tetszik. Minden fórumozónak és Yamaha YZF R1 tulajdonosnak Boldog Új Esztendőt és leszabályozásban gazdag utakat kívánok.
Zema! Ezzel a képpel sokakban megfordítottad már a kést, azok közül, akik irigyen bámultak rád az R1 miatt?
Én is fényképeztem a garázsban. Cirka 517 Hp...
Azért még egy pár személyes tapasztalat a Spidihez.
Legjobb tudomásom szerint a Dainese és a Spidit emlegetik a legjobb ruháknak,...folyamatos protektorfejlesztések,stb-stb.
Kicsit-nagyon szétb@szott az ideg amikor az egyik nyári délután öltöztem be,-egy laza Mátrai szerpentinezéshez-amikor dugtam bele a lábam a cuccba szomorúan tapasztaltam,hogy vádli tájékon a belső gyöngyvászon?,varrás mentén szétfeslett,kb. egy 5cm-es darabon(nem akkor ment szét,csak akkor vettem észre)
Ugyanezt eljátszotta a jobb vállrészen is,ugyanúgy a varrásnál szétfeslett.
Amiben csak számomra az-az idegesítő,hogy ez-az overál 260.000HUF SZEZONBAN
Úgyhogy én nem ezt vártam tőle.
Függetlenül ettől,kurva jó ruha,...kényelmes meg minden.
De nekem ennyi"gondom"volt vele
shapy21@gmail.com