Nekem jött a jelentés, hogy valami nem smakkol a címmel, lehet ennyi megát nem tud fogadni. Mekkora amit bír?
pappbandi@citromail.hu a cím gondolom jó.
Köszönöm! Ha van időd küldhetsz képeket.
De sok mindenkinél pl. nálam is a sisak meg a nadrág kényes kérdés, ahogy te is mondtad " az ördög nem alszik".
A másik, hogy mindenkinek más a fejkó forma és máshogy járódik be a bélés szivacsa, de ha jó az ár akkor az ember tud kompromisszumot kötni.
Végül is a sötét plekóra nem fontos úgyis napsütésben használod és jó időben. Essőre és párás hidegre meg ott a sima plekód abba berakhatod a pin lockot, így cserélgetni sem kell.
Úgy néz ki a héten fent lesz a sisak ami kell és azzal jövő hétre itt van a plekó, annyi, hogy nem pin lock-os, de cserébe olcsó . Persze ez nem tőlem függ hanem a japótól.
Ezt nem rég vettem a német e-bay-ről egy srácé volt. Teljesen szép állapotú a sisak, motor hiányában nem sokat hordtam sajnos, 2 hosszabb túra meg vagy 3-4x míg bementem munkába. A sima plexije karcos, takarítás közben végig lett húzva valamivel. Ezért vettem rá a dark smoke-ot az hibátlan, gyári állapotú, meg hát jobban is néz ki. Belülről tipp-topp, a srác is maszkal használta, teljesen gyári illata volt mikor jött. De azért kiöblítettem a bélését az ördög nem alszik. Én is masszkal használom. Ha esetleg érdekel akkor küldhetek közelebbi képet, meg az árban is kiegyezhetünk.....
Én is gondolkodom a cserén. Nekem Nolan N82 van és már ba..ott hangos de új korában sem volt valami csendes. Tudtam, hogy nem a te régi hirdetésed mert sok kalapot árult a srác, és a leírás sem volt olyan precíz mint a tiéd, csak érdekes ,hogy szín is méret is ugyanaz.
Ezt eladom, mert egy X-eleven a vágyam kiyonari pirosban. Egyébként jó bukó... érdeklődő mindíg van csak éppen el nem viszik, mindenki olcsóban akarja. Ettől lejebb már nem megyek, akkor inkább megtartom, tökéletesen illeszkedik a fejemre. Én a régi hirdetéseimet törlöm mindíg, nem hagyok szemetet magam után
Akkor jó!
Régebben összeállítottál egy foglalkozás listát amit ki lehet egészíteni.
Pohi:.. másodállásban Shoei nepper!
Csak láttam a sisak hirdetésedet, és van egy régebbi hirdetés is ami ugyanaz csak a telószám nem. Gondoltam többet vettél, ezt meg eladodd, hogy olcsóbbra jöjjön ki a másik. De lehet hogy véletlen.
Van rá érdeklődő?
Ez, hogy jön ide? De egyébként vállahat Tök logikus a dolog. Fegyveres biztonsági őr nem lehetek de boltban pénztáros igen arra hivatkozva, hogy a rendőri munkával nem összeegyeztethető.......hát most én vagyok logikátlan vagy fordítva kellene, hogy legyen?
pappbandi@citromail.hu a cím gondolom jó.
Kaptam emailt, de a képeket elvesztették a postások, valahogy lemaradt!
De sok mindenkinél pl. nálam is a sisak meg a nadrág kényes kérdés, ahogy te is mondtad " az ördög nem alszik".
A másik, hogy mindenkinek más a fejkó forma és máshogy járódik be a bélés szivacsa, de ha jó az ár akkor az ember tud kompromisszumot kötni.
Nem gáz,egyébként sem hordom a pin lock-ot.
De ha kell,majd fúrok rá két lyukat és felcsavarozom rá.
És remélem,hogy Pohi-Papa néz nekem valami jót,jó áron,kintről!
Csak kék!
Egyébként most egy sötét plexiről van szó!
A csizma? Hát a ruha?
Mikor veszel saját motort, talán 2009-es R1? Élőben majd úgysem tudsz neki ellenálni!
http://cgi.ebay.it/CASCO-NOLAN...
Régebben összeállítottál egy foglalkozás listát amit ki lehet egészíteni.
Pohi:.. másodállásban Shoei nepper!
Csak láttam a sisak hirdetésedet, és van egy régebbi hirdetés is ami ugyanaz csak a telószám nem. Gondoltam többet vettél, ezt meg eladodd, hogy olcsóbbra jöjjön ki a másik. De lehet hogy véletlen.
Van rá érdeklődő?
Én úgy tudom, hogy rendőr nem vállalhat másodállast?