Ne vedd megadra ez csak viccelődés és nem rád vonatkozott, hanem tényleg van sok olyan emberke a fórumon akinek csak a szája nagy.......aztán meg lesel. Van aki hoz be shoei sisakot, megrendelték tőle ő is megrendelte japánból aztán meg a vevő eltűnt. Azért ez ganéság rendesen. Esetleg ha valakinek x-spirit, xr-1000 kell szóljon segítek rajta jó áron.....persze nem Britt áron, az utánozhatatlan.
Brit!Kéne kesztyű de nem fizetek de lécci rakd már el!
-és most figyeljük a hatást- Am, Britt ezekkel télen is foglalkozol?Mert nekem a jövőszezonra kéne egyrészes bőroverál van rá esélyem hogy lesz?(tőled)?
Na nem modod Akkor üzenjük Brittnek, hogy ide rakja fel először a cuccokat aztán mazsolázás után a ruha topicba. Azt azért elmondom, hogy ha azt mondod valamire, hogy kell akkor van rá 1-2 napod, hogy tatabányán átvedd utánna cseszheted, és ebben igaza is van Brittnek, mivel sok a 100% megveszem gyerek aki utána nem jelentkezik.
Köszi Akkor majd figyelek az e-mail-ra. Holnap ugyan dolgozok vagy 07.00-21.00-ig bicajos verseny lesz Tiszagyenda-Kékestető útvonalon és bár van ahol tekernek majd 70-el azért a hegy megfogja őket, így elég hosszúra nyúlik a menet. A barátom úgyis hív majd a dainese laguna seca miatt......holnap aztán ő tudja mi kell nekünk
Akkora mercivel és kigyúrt karokkal, kopasz fejjel, kitetoválva ki más lehetne, tiszta Vin Disel vagy magyarban .....na jó....eddigi munkásságod alapján választhatod még a Robin Hood nevet
eBay USA. Ha csak a szűrő jön, akkor 88USD= kb. 13k. Én viszont kombináltam egy Hyperpro kormánytelóval, így a szűrő csak 8k-ra jött ki :-) De a 13k is majd' 5-el jobb, mint itthon :-) ugyanaz a K&N.
Nekem is nagy a szám?Nagy pofám van?