Szeva Rossi a kissrácnak hogy sikerült a verseny az MZ-vel? Mi csak 6.-ok lettünk összesítettben a veterán 24 óráson 23 indulóból......voltak gondok a mocival, de köridőre összeségében jók lettünk volna a 2. helyre minimum.
Nem nagyon szokott jó, sikeres lenni a felvétel motorokra nézve , de nem bizots, hogy ez most is így volt.....küldtek nekem egy birságszámító programot, megpróbálom felvarázsolni az oldalamra, hogy le lehessen tölteni.....bár amilyen régen nyúltam hozzá, lehet nem is sikerül
Egyenlőre nem hiszem,hogy fogok vele pályázni, elég most a közút is, szoknom kell a gépet!
Sajna még nem néztem rá a levegőszűrőre, de az árát már nézegettem,ha esetleg cserére szorúlna!
Siralmas!
Pohi!
Egy pillanatra áttérnék áteveznék más vizekre.
Valószínűleg ma lekapott egy trafi,lakott területen belül,kb.:60-70-nel mentem.(kocsival)
?
A választ a saját szavaiddal kérem,nem paragrafust!
Kössz
Én szigorúan 6000 km-enként. Persze ez kb. volt mikor 5800-nál volt mikor 6100-nál az olaj tökéletes állapotban folyt belőlle ki, nem hiszem, hogy gond lett volna több km vele. A Yamaha hungária alapból utcai használatnál 10.000 km-t enged, ha ringezel nélha akkor érdemes 6000-enként, ha meg csak ringezel akkor még kevesebb km-enként. Apropó a levegő szűrő ki van cserélve a tiédben? Érdemes ránézni, mert gyorsan piszkosodik.....Ha a tank kormány felé lévő csavarját kitekered a vezető ülést leveszed akkor pont annyira tudod felnyitni a tankot,hogy ki tudd támasztani egy szilvia kéztörlő középső kemény gurigájával, persze a tank alján lévő 2 db. gumicsövet le kell csatlakoztatni, nyugi nem foilyik ki semmi csak gázelvezetők, túlfolyók. Ha ez megvan akkor szépen egy hosszú csillag csavarhúzóval szét tudod szedni az air boxot, vigyázz a közepén is van egy csavar......engem megviccelt.
Hol vetted vagy rendelted 8-ért?
Lehet,hogy engem is érdekelne ...
Köszi!
Ha feltetted a linket átküldhetnéd
Garea: fényező
Drbig: szállító
Peter: festő vállalkozó
Britt88: Maffiavezér
Miller: Danger munkatárs és számítógép alkatrész kereskedő asszem...
Bagoly:Autószerelő segéd
Chriss:?
Pohi: Motorosrendőr és néha baleseti helyszínelő
Sajna még nem néztem rá a levegőszűrőre, de az árát már nézegettem,ha esetleg cserére szorúlna!
Siralmas!
Egy pillanatra áttérnék áteveznék más vizekre.
Valószínűleg ma lekapott egy trafi,lakott területen belül,kb.:60-70-nel mentem.(kocsival)
?
A választ a saját szavaiddal kérem,nem paragrafust!
Kössz
Érdemes 5000km-ént?
Most értem haza és még nem vagyok képben!
Garea: fényező
Drbig: szállító
Peter: festő vállalkozó
Britt88: Maffiavezér
Miller: Danger munkatárs és számítógép alkatrész kereskedő asszem...
Pohi: Motorosrendőr és néha baleseti helyszínelő
De sajna még nem ismerlek,így nem ismerhettelek meg!
és itt egy jólsikerült mai kép!