Nekem is a gyári tetszik, meg a leírásokat elnézve a visszaállítás lehetősége sem volt utolsó szempont. Most variálok a commanderrel, a felső rész egyértelműen jobb, mint a totál gyári állapot, alul kicsit nyers gyors terhelésváltásnál a legutóbbi térképpel, azon majd finomítok. Ha végül minden jó, valószínűleg megnézem a gyári betétekkel is, ha érdemi változást /menetteljesítményileg/ nem tapasztalok (szubjektív lesz), valószínűleg marad az, mert a nyitott normál városi tempónál nagyon hangosnak tűnik: a járókelőknek is feltűnik, túratempónál így is elnyomja a szélzaj, felül meg a gyári állapotban is ordít (a rajta ülőnek) kellően (ezt valahogy nagyon eltalálták a japók).
Ma vettem egy sérült 05-öst és ilyen van rajta lehet, hogy rá teszem az sajátomra, a Leo Vince meg eladó sorba kerül. Ugyanis még mindig a gyári a legszebb (nekem).
Nekem sem volt szimpi a kis elkényeztetett Ákica, ő egy igazi "stanley" -fej (nem jön rá mi az, mert lusta bele olvasgatni az oldalakba)! A pancser azt sem tudta, hogy fiúval vagy leánnyal társalog, szegény Zseby kikérte magának, hogy ő nem a barátja, erre legyökerezi!
maradok tisztelettel..
Mire is?
Ki mikor indul,bár igaz,nem eggyütt megyünk,de azért valahol összeverődhetünk egy Stábba.
http://www.motogpjegy.hu/?v=13...
Nem láttatok?
Ezt nem értem,lehet,hogy hülye vagyok,...de akkor sem értem!
Bocs Chriss
Ha nem, akkor eli a milliomos filmsztarok gondtalan eletet!