Túl sokan sem jó egy csapatban, mert mindig meg kell állni valamiért( enni, szarni, inni, hugyozni, tankolni, rágyújtani) valakire mindig kell várni és nem lehet haladni ! Majd ott találkozunk!
Beszéljük meg akkor a Brno-i túránkat!
Jó lenne ha minnél többen lennénk és eggyütt mennénk!
Az Én haverjaim a(ketten) http://www.motogpjegy.hu/?v=13...
ABDEG-s jegyet akarják venni(legocsóbb)10.000HUF
Úgyhogy muszáj leszek alkalmazkodni hozzájjuk.
A szállásról mi még nem beszéltünk,de Én sem szeretnék sátorban aludni,meg a gépeket is biztonságos helyen szeretném tudni!
Jajajaja De amióta a dobok megsütötték a brokit, nem vagytok olyan közeli viszonyban.... Asszem le kéne már feküdnöm.... Még ma a ruhámért is el kell mennem
Ájunk már meg egy szóra,tegnap benéztem,mert azt hittem,hogy ezt ddt500 írta:"A gépnek azaz egyetlen hibája, hogy te vagy a gázdája...."
Most nézem,hogy Ervin írta, ........bekaphatja! Igaz Ervin?
Én is szoktam szeretgetni,ölelgetni,beszélni hozzá,óráról órára,minden nap.
Menetközben folyamatosan figyelek rá,hallgatom a hangját a láncfeszességet mindennap ellenőrzöm.
Próbálok rá maximálisan figyelni.
Most például a futóművön kellene már állítani,csak nem vágom a témát és így nem is merem elcsavargatni.
"Eszem, faszom megáll" mi volt ez a nyálas női duma és vigasztalás . . Tegnap néztemmeg Ford Fairline kalandjait régi film rég láttam már, de nagyon nagy alkotás
chriss! A tegnapit ne szívd mellre, hiszen te vagy most a fórum lelke (az anyám ez rímelt), te tartod életben ! ddt500 is azért jár át mert a ZX-10R fórumon nincs mozgás. Drbig sem úgy gondolta! Mi szemetek meg szívjuk a véred,de ne törődj vele mert mindenki kedvel téged, csak nem mindenki egyformán mutatja ki, és babusgasd tovább a mocidat mert meghálálja. Én is azt csinálom, sőt én még beszélek is hozzá, ápolom a lelkét. Szerintem minden motoros beszélget a jószágához, csak nem mind meri beismerni. Így van, vagy nem?
Az enyém 06-os, és még nincs benne, de már bele lehet rakni a 06-os R1 SP (Öhlins futómű, stb.) kuplungját, ellenben a 04-05-be nem. A 07-08-ban viszont már mindben van.
Szerintem a 2008-ban biztosan van. Legalábbis nekem úgy tűnt, amikor visszaváltogattam vele a Ringen. És a kawával ellentétben ennek nem zörgött, sikított, stb. hanem szépen csendesen tette a dolgát!
ddt500!
Úgy próbáltam fogalmazni, hogy csak te értsd, de úgy tűnik hülyén fogalmaztam. A te 10-s Kawád nem sikít meg zörög (az-az nyifog) alapjáraton? Mert az enyém csinálta rendesen no de az úgy volt rendjén. Úgy tudom, hogy a csúszó kuplung sikít bennük, de viszont van benne és jól működik, az R1-ben pedig nincs csúszó kuplung.Sajnos! Pedig az árába bele fért volna!
A+B+D+E+G 9900
C (Starobrno) 19900 (poloval, sapkaval)
C (Starobrno) 19000
F (Cardion) 21200
T1 28500
T2 Brno 24400
T2 Elit 28500
T3 39200
T4 33400
T5 32500
T6 33400
VIP 97000
10 jegy felett kedvezmeny!
Szallas:
3 agyas, furdos, kis konyhas 4200Ft/fo/ej
2 agyas, kozos furdos(a folyoson) szoba 3000Ft/fo/ej.
Reggeli: 1000Ft/fo/nap
Superbike jegyarak:
T2,T3,C,D,G : 5700Ft
T2,T3,C,D,G+paddock(pit walk nelkul):11550
erdeklodni lehet: shambox@freemail.hu
Jó lenne ha minnél többen lennénk és eggyütt mennénk!
Az Én haverjaim a(ketten)
http://www.motogpjegy.hu/?v=13...
ABDEG-s jegyet akarják venni(legocsóbb)10.000HUF
Úgyhogy muszáj leszek alkalmazkodni hozzájjuk.
A szállásról mi még nem beszéltünk,de Én sem szeretnék sátorban aludni,meg a gépeket is biztonságos helyen szeretném tudni!
Pohi jó gyerek!
Most nézem,hogy Ervin írta, ........bekaphatja! Igaz Ervin?
Én is szoktam szeretgetni,ölelgetni,beszélni hozzá,óráról órára,minden nap.
Menetközben folyamatosan figyelek rá,hallgatom a hangját a láncfeszességet mindennap ellenőrzöm.
Próbálok rá maximálisan figyelni.
Most például a futóművön kellene már állítani,csak nem vágom a témát és így nem is merem elcsavargatni.
2007-től viszont már széria,az R1-nél is!
Úgyhogy még sajnos az enyémben sincs!
Úgy próbáltam fogalmazni, hogy csak te értsd, de úgy tűnik hülyén fogalmaztam. A te 10-s Kawád nem sikít meg zörög (az-az nyifog) alapjáraton? Mert az enyém csinálta rendesen no de az úgy volt rendjén. Úgy tudom, hogy a csúszó kuplung sikít bennük, de viszont van benne és jól működik, az R1-ben pedig nincs csúszó kuplung.Sajnos! Pedig az árába bele fért volna!
06707764510
Ára 11000 ft /PÁR !