Nem kell itt az R1-et fikázni senkinek!
Az ennyémnek sincs semmi baja az ég világon,csak Én vagyok ilyen aggodalmaskodó.
És minden kis hülyeség miatt beírok,de ez nem ezt jelenti,hogy szar a gépem,csak szeretnék Rá maximálisan odafigyelni.
Ez a nyifogás is azóta jött amióta ránkszakatt a z ég a Mátrában és nem áltunk meg,hanem siettünk haza.
Van akinek meg a kuplung felöl nyifog a blokkja, és még sem tesz ellene semmit, mert azt hiszi úgy van jól!
Ugye ddt500? Mert szerintem is, de még milyen jó, mert annak csúszik! Az RN12-nek meg nem csúszik!
Sajnos !
Érdekes, hogy a 2002-es R1-emmel nem volt ilyen gond pedig megáztam vele párszor, meg a brigéciol is kitakarította rendesen a zsíros helyeket mosáskor. Rgyre biztosabb vagyok benne, hogy a legjobb motor volt a világon
WD 40 nevű csodaszer megoldja a gondodat. Gondolom az összetételhez kellene befújni, vagy megpróbálni befújni. Persze a legjobb megoldás a szétszedés és átzyírozás lenne, de a 9 éves XJ900 nyihogását is megoldotta a WD 40 tehát ez a "Zsír" R1 is abba fogja hagyni, szerintem .
nos az enyém se kék, se yamaha, mégis nyekereg, nyikorog. Minden be lett fújva, de semmi. Egy hely van még ahol lehetne kenni, de ahhoz ki kell szedni a lengővillát.
Úgyhogy inkább nyikorog tovább ;)
Az ennyémnek sincs semmi baja az ég világon,csak Én vagyok ilyen aggodalmaskodó.
És minden kis hülyeség miatt beírok,de ez nem ezt jelenti,hogy szar a gépem,csak szeretnék Rá maximálisan odafigyelni.
Ez a nyifogás is azóta jött amióta ránkszakatt a z ég a Mátrában és nem áltunk meg,hanem siettünk haza.