Nagyon odafogok Én is figyelni,bár edddig is figyeltem,csak most nem elléggé.
Mostmár megtörtént.
A kormányvég legalább olyan szinű lessz mint a gép.
Péntekre hozzzák is és a kuplungkart is.
Szó szeint,majdnem szívrohamot kaptam amikor láttam,hogy ott lefekszik mellettem és egylábbal már nem tudtam megtartani,sajnos.
DE ENNÉL SÚJOSABB NE LEGYEN SOHA!
A második képen nem is látni semmit,amit azon látsz,azok csak a visszatökröződések.
Magát a karcokat nem tudom lefényképezni(6230i-vel)
Mert csak a tükröződést látni.
Ittvan 2 kép,itt karcos csak így nem is látni,csak szabadszemmel.
Bakker, részvét a mociért. Én nagyon oda figyelek, ha megállok 1.-be rakom, meggurírom előre amig megakad, sztender kihajt letámaszt leszáll, megmozgat, hogy stabil e, aztán engedem csak el. Egy kis lejtőn majdnem felborítottam én is.....mert nem volt 1-esben.
Nah, szerdán kötelező szervíz (6000), holnap meg megjön az új ruhám is... Asszem kiköltekeztem magam erra a hónapra is, bár még egy plexit szeretnék a motorra
Vatta + finomabb polír paszta csodákra képes! Az oldaltámásszal nem vagy valami nagy barátságban! Mással is megesett már a sztender móka ! Az 1000F 1/2 óráig egyensúlyozott az udvaron majd utána heveredett le a betonra, én se nyitottam le rendesen no meg zsírozni is kellett volna, utólag pótoltam.
A GP-re mi is készülünk!
részvét a mocikának, ezt a sztenderes dolgot sokan bejátszották már. Legalább tanulsz belőle, és 10x megnézed hogy stabilan áll e a motorod! Máskor még jól jöhet :))
Énis idegbajt kaptam amikor megfektettem a vacsiúj 2hetes apriliát, de ennyi volt az eddigi sérülés (KOPKOP), kívánom a Te motorodnak se legyen soha nagyobb baja!
üdv
Így néz ki most.
Nem is tudok róla jobb képet csinálni(tel:6230i-vel)
Nem vészes a tükröződést jobban lehet látni mint a karcokat.
Kuplungkar,kormányvég csere,(MilleRR már intézi)...ennyi...sajnos
Meg kifolyt egy kis hűtővizem a túlfolyón.
Nem győzök Tőle bocsánatot kérni,hogy ilyen FASZ voltam.
Ölelgetem ha kell ha nem.
Nyif-nyif.