Igaz ez kiment a fejemből.
Volt egy SP márkajelzésel fémjelzett, limitált szériás R1, ami gyakorlatilag a 04-06 os évjáratokkal egyezett meg, csak Öhlins futómű, csúszókupplung, kovácsolt kerekek voltak benne. Ja, és volt egy 4+ millás ára.
A 2007 es évjáratban volt először gyárilag csúszókuplung.
Az exup szelep pedig az alacsony fordulatszámtartományban leadott nyomatékért felelős. Ez a kipufogóban egy szelep. Ami gázállástól függően nyit vagy zár.
Persze. Azért eladó mindhárom. Meg mint minden ami eldó.
Viszont az eladási ok nem mindegy.
Ebből a három R1-ből, kettő gazdijának ott figyel a garázsában 1-1db 2007 es R1.
A harmadik tulaja pedig befejezi a motorozást.
Itt találsz R1-es dolgokat. Ennyit gyűjtöttem össze, néha ha ráérek csinálgatom......de most sok a munka. A szervízkönyv linkeknél a motorosok.hu oldalon van fent R1 szervízkönyv több is. Meg még több száz más típus. A többi oldalon is vannak érdekességek. Válogasd ki ami kell.
Az oldalamon érdemes szétnézni raktam be linket, általában ezek közül valamelyiken megtalálható a szervízkönyv vagy robbantott rajz. Ez esetben csak robbantott rajzot találtam, remélem segít....
Volt egy SP márkajelzésel fémjelzett, limitált szériás R1, ami gyakorlatilag a 04-06 os évjáratokkal egyezett meg, csak Öhlins futómű, csúszókupplung, kovácsolt kerekek voltak benne. Ja, és volt egy 4+ millás ára.
De már az előző SP-ben is volt csúszókupplung.
Az exup szelep pedig az alacsony fordulatszámtartományban leadott nyomatékért felelős. Ez a kipufogóban egy szelep. Ami gázállástól függően nyit vagy zár.
az R1-ben mikortól van csúszókuplung?
és mi az exup-szelep,pontosan?mi a szerepe?
A harmadik pedig ehhez hasonlít:link
Viszont az eladási ok nem mindegy.
Ebből a három R1-ből, kettő gazdijának ott figyel a garázsában 1-1db 2007 es R1.
A harmadik tulaja pedig befejezi a motorozást.
Ez az egyik.link
http://www.youtube.com/watch?v...
Üdv.
Mostmár működik!
http://www.speedmotor.hu/index...
Az oldalamon érdemes szétnézni raktam be linket, általában ezek közül valamelyiken megtalálható a szervízkönyv vagy robbantott rajz. Ez esetben csak robbantott rajzot találtam, remélem segít....
Csak közben már r1-boy is írt.
08-ast 2.95-ért.
Azt hittem,hogy arra írtad.
ja,lehet,hogy el van írva