Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BakondiG annyi papírfecniért lefotózhatsz a ringen amennyiért Zema ismerőse komplett kitakarítást vállal .Ne gondolkozz ilyen olcsón még sosem álltak modellt neked
Nekem Fuji S5600-am van!
Megnezem szivesen, de nem minden geppel lehet ott konnyen fotozni. Pl egy Kompakt geppel nem egyszeru!
Meglatjuk!
Pénteken!
Es hozod penteken?
Hat de akkor most hogy?
HI!
A szombati nyíltnapon nem láttalak se előrről se hátulról!
Ha lehetséges!
Hello!
Akkor Z3 kollégámmal szeretnénk kérni egy gyors fotós képzést!
ismerek olyan lányt aki mást is tisztára nyal pár papírfecniért...
Jaaa, és majd elfelejtettem: hepi independensz déjt kívánok amerikai barátainknak!
... a számból vetted ki a szót!
320x240 kap, azt is szurkearnyalatosban!

Hat ilyen fotos megbizasokra gondoltam. De van az a penz, hogy tisztara nyalom a plexiket!
de milyen jellegűeket? pl, hozol ásványvizet, lemosod a plexit, meg ilyenek...?

Képzeld r1ider kicsalta a képeket és most nem jön, meg nem is kamerázik, meg be is zól, hogy szikrázós koptatóm van...? Szted r1iderről legközelebb milyen felbontású képek fognak készülni?
Pentek delutan kint leszek a fenykepezogepemmel a ringen. Megbizatast vallalok!
Meg szikrazik is!
Zema maga az ordog!
Ha nem full titán az rendben van...
Egyébként nálam jobban biztosan nem sajnálod, h nem tudok menni, ettől függetlenül remélem mihamarabb összefutunk, mert hálás vagyok Nektek a képekért és nem felejtem el amit értem tettetek, tényleg nagyon jó minőségűek, éppen ezért még egy két szikrás kép is megbocsátható lehet. Ettől függetlenül tényleg zavaró nagyon ha ilyen sikraesőben vki után kell menned, mégha utána meg is előződ... mert szinte biztos, hogy megfogod az tuti
akit meg zavar a szikra, előzzön meg, vagy motorozzon mögöttem hegeszetőmaszkban!
Én csak lassabb lehetek, mert aki gyorsabb, az nem is ember.
Nekem nem azért kell, hogy idegesítsem vele az embereket (akkor teljes titán koptatót vennék), hanem mert a régi elkopott és új kell. Meg azért, mert cimborám a nagy objektívvel csináljon szikrázós képet, aminek az iwiwen majd a csodájára járnak az emberek...!
Kár hogy nem jössz... Most hogy az áru nálad van (fényképek), már nem érsz rá, mi?
Pohi...nem a R1 hanem a 600 rr volt tulaja kellene,hogy megtudjam mennyi a kmt ment vele,meg ilyenek.
Mert lassabb nem lehet...
Miből gondolod, hogy gyorsabb akart lenni vele?
Üdv márkatársak!

Zema! sajnos az már tuti, h nem fog összejönni nekem a legközelebbi nyí­ltnap, azaz a pénteki, mert melóznom kell ezerrel, utána meg jól megérdemelt nyaralás lesz, úgyhogy nem tudom mikor izzí­tsuk majd a kamerát, de meg fogjuk oldani!

Viszont hála Pohinak, mert itt vmelyik hozzászólásában a fórumon tudtam meg, hogy a most elmúlt szombaton is volt tervezett ingyenes nyí­ltnap a Hringen ami a 7végi motorozáskor eszembe is jutott, hogy megnézhetném, hátha.... Ááááááááááááá, beszarás jó³ volt, nagyon sajnálom, hogy egyikőtökkel sem találkoztam - igaz szinte senkit nem ismerek MÉG - de valami tuti volt....
Még úgy is, hogy később kapcsoltam és viszonylag későn értem ki a pályára és lemaradtam az első 2 x 30 perces futamról már "csak" a további 5 azaz öt x 30 percre tudtam beregisztrálni, amit kíméletlenül ki is használtam és persze full ingyen. A legjobb az egészben meg az volt, hogy bár én is messze kezdő vagyok, de annyi volt a hentes a pályán, hogy amí­g nem értél utól valakit és nem kapott kört gyakorlatilag csont saját ritmusban, senkitől sem zavartatva lehetett hajtani. Sokszor volt olyan is, hogy körökön keresztül sem előttem sem utánnam nem volt senki. Egyszerre elméletileg max 50 embert engedtek fel a pályára, mert ennyi futammatricát oszthattak csak ki a rendezők, de gyakorlatilag még ennél is kevesebben voltunk, mert volt aki nem várta ki a nap végéig (közben volt pályaautózás is többször) és hamarabb lécelt.

Egyszóval kösz Pohi, tuti nap volt, iszonyat sokat lehet motorozni és rendesen el is lehetett benne fáradni, ami nagyon megérte, kapott a koptató rendesen, lassan a könyökre is kéne…

Erről jut eszembe, tök zavaró ha valaki előttem a pályán ilyen idétlen titánium koptatóval kavirnyált, legszívesebben leküldtem volna a pályáról, mert marha zavaró, hogy a szikráival teleszór… Na az ilyen kapott is egy kört rögtön.. Úgyhogy Aki ilyenen gondolkodik sztem kerülje, mert csak mások bosszantására való, attól valaki nem lesz gyorsabb mert szikrázik a térde... Ez csak az én véleményem persze
Az sirály már nagyon kiváncsi vagyok a kipuffod hangjára