Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegyél bele ilyet,és még hasznos is
Nem venni észre semmit. Megy rendesen. Csak gyertyacserénél láttam, hogy nem olyannak kéne lennie.
De miben nyilvánul meg menet közben?
szürkés fehér a gyertya elektródája
R1-ben szegény a keverék???
Sziasztok
2004-es évjáratú R1 megérett a fékbetét cserére.Nagy dilemma most szinter vagy organikus betét!Valaki meg tudná mondani hogy gyárilag milyen van benne??!!Hol tudok ilyen infókat beszerezni?
Sziasztok!
2005-ös R1-hez nincs valakinek kallódó, felesleges, plusz olajbeöntő záró csavar?
Az se baj, ha nem gyári.
Köszi!
Üdv. Ha szegény a keverék mit lehet tenni ellene? Csak Power comanderrel lehet állítani? Esetleg valaki tud jó áron PC-t?
Helo többi motorikus alkatrészed van ?
Üdv! R1 komplett váltó eladó,jó állapotban. Érd 30 6285040 motorkód: n509e
Köszi
Szia

Nekem van. Hívj fel.

Minden jót!
Nem szabályos.
Sziasztok! Nálunk szabályos ez a rendszám elhelyezés?
Budapest XVIII ker ha jól tudom....postázza is...16.000 Ft kb.
Illetve árba kb.?
Köszönöm! Ő helyileg?
Sziasztok!
Nincs valakinek 2000 évj. R1 fejidom eladó?Köszi
Ricsibontó: 06-70-585-0436 , nekem innen lett, gyári bontott.
Kínait próbáltam, nem volt jó....
Sziasztok! Segítsetek pls! Egy alkatrészt keresek 2003-as R1-hez, de égen-földön nem találok rá. Az OEM parts-on sem találtam meg. Megpróbálom érthetően körül írni: A tank és a fejidom közötti két oldalon lévő oldalsó takarót (side cover) több csavar rögzíti. Az egyik csavar ha jól emlékszem közvetve a vázhoz rögzíti. Pontosabban a vázhoz egy hatlapfejű csavar rögzít egy kis műanyag konzolt, amire rá van pattintva egy lemezanya, amelyen keresztül történik a rögzítés. Engem a műanyag "konzol" érdekel.Köszi!
üdv. eladó yamaha r1- hez japán idomgarnitúra és a képeken látható hozzá tartozó lámpákkal, tükrökkel, indexekkel, ülésekkel, hátsó lábtartókkal, 2007-es évjárathoz szép állapotban csak egyben !! érdeklődni inkább telefonon . 06 harminc 862 8 hét 96 pestmegye .
2002-es Rn09-hez van valakinek fesz szabályzója vagy valami javaslat ahol be lehet szerezni? ( kínainak van értelem megrendelni? Ha igen akkor linkelnétek ?) Köszi!
98-02 R1 blokk alkatrészek,hibátlan főtengely,hengerfej,dugók,stb