Nekem annó titán akrapovic volt rajta. Gyönyörű volt a hangja, morajlott lehetett vele lassan közlekedve "csendesen" haladni, de ha odacsaptad neki akkor állattá vált és dobálta a lángokat, visszadurrogva üvöltve. Imádtam :)
Sziasztok!Lassan esedékes az olajcsere a mocin, N12 de picit bajban vagyok! 48 ezer kilóméter van benne és nem tudom milyen olajat kellene beletöltenem! Eddig motul 300v 15w50 full szintetikust raktam bele, de most kivancsi vagyok a Ti véleményetekre is! Elég sokat hasznalom a motort nyáron városban meg itt ott, szoval felmelegszik az olaj rendesen ilyenkor! Pályázni nem pályázom, sem nem tiltatom sehol. Szoval nem tul vékony a 15w50 bele ennyi kilométernél? Nem lenne jobb bele egy 10w40? Sok cikket olvastam az olajokrol és müködésükről de nem lettem magabiztos, ezért lennék kiváncsi a Ti tapasztalataitokra! Előre is köszönöm és vigyázzatok magatokra!!!
Valaki esetleg megtudná mondani, hogy az RN12 kormány lengéscsillapítója jó e az RN09-hez? Vagy esetleg van valakinek RN09-hez való? Előre is köszönöm a segítségeteket.
Sziasztok!
Van pár eladó cuccom RN12 -höz:
-gyári kormánylengés csillapító 10000 Ft
-gyári lábtartószett 25000 Ft
-gyári rendszámtábla tartó 5000 Ft
-gyári rugós tag 25000 Ft
-4 db gyertya (100 km-ert használt) 5000 Ft
-gyári kuplung, fékkar 10000 Ft
-hátsó kerék 50000 Ft
-kék színű eredeti R1-es tankbőr, és tanktáska 25000
Ha igényes vagy, akkor veszel bele jó és drága hangtompítóanyagot, meg vékony, rozsdamentes anyagból perforált csövet. Engem ez nem érdekelt, így az első kipufogósnál (aki gyárt is) vettem normál acélból valót (1-2000/db?), és egyszerű üveggyapottal tömtem meg - lévén így kicsit előbb lett belőle valami. Lehet, hogy érdemes megkérdezni a kipust a tömőanyagról is, mert talán azt is ad olcsón.
RN12-nél a teljes tartományban hamarabb pörgött ki. A katalizátort felesleges kibarmolni (jut eszembe)
De jó a motul szerintem....
2003-as r1 milyen kipufogót ajánlatok? Én akrapovic ovál dobot néztem de azért kíváncsi lennék más véleményére is.
Köszi.
Valaki esetleg megtudná mondani, hogy az RN12 kormány lengéscsillapítója jó e az RN09-hez? Vagy esetleg van valakinek RN09-hez való? Előre is köszönöm a segítségeteket.
Kormány lengéscsillapító jó RN09-hez? Illetve küldenél képet róla?
Van pár eladó cuccom RN12 -höz:
-gyári kormánylengés csillapító 10000 Ft
-gyári lábtartószett 25000 Ft
-gyári rendszámtábla tartó 5000 Ft
-gyári rugós tag 25000 Ft
-4 db gyertya (100 km-ert használt) 5000 Ft
-gyári kuplung, fékkar 10000 Ft
-hátsó kerék 50000 Ft
-kék színű eredeti R1-es tankbőr, és tanktáska 25000
Nekiesek, ha sikerrel járok dobok pár képet
RN12-nél a teljes tartományban hamarabb pörgött ki. A katalizátort felesleges kibarmolni (jut eszembe)
Az új belső részhez (hangtompító?) való anyagokat hol lehet beszerezni, ha az ember nekiesne otthon?
http://www.yamaha-forum.net/fo...