Motorral együtt szeretném, mert ha nem megy el, akkor van egy-két kamikaze haverom, aki szeret mögöttem ülni és kicsit nagyobb biztonságban érzik magukat
jahát azért ezt enyhe tulzásnak irtam:) de ha eddig nem vetted észre olyan vészes sztem nemlehet.az biztos h rn19-nek ez a kuplung téma tipus hiba aztan vagy előjön vagy nem
zörgő hangja mindnek van az enyémnek is(13ezer km)rn19.
ugye az a nemmind1 h mennyire zörög.ha szárazkuplungos ducati hangja van az már erős.az öreg olajtól valóban durvabb lehet a hangja
Most voltak megnézni a motoromat, mert szeretném eladni és eddig nem vettem észre, de nekem is csörög kihúzott kuplung karnál (RN19 2007) a szerelőm azt mondja normális, akit a vevő hozott az meg húzta a száját?!?! Most akkor mi van? Azt hozzá kell tenni, hogy 0 fok volt és a szezon elején beletöltött olaj volt a motorban, amiben már 5800 km van. Ja a szerelőm azt is mondta, hogy ezek így zörögnek, de lazán elmennek 100e km felett.
Úgy látszik, ez a kuplung hang téma visszatérő dolog Yamaháéknál. A legújabb, RN32-esé se egy halk darab... pedig a sajátomon kívül hallottam már 2 másikat is.
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. A motoromra (R1 2005) szeretnék egy Kappa tanklock tanktáskát venni, de csak 2009-től lehetséges a lista szerint R1-re venni. Szóval akinek régebbi motorja van annak cumi?! :-) Szóval az érdekelne, hogy a tank tetején a tankoló nyílás körüli fém megegyezik az én motorom és a 2009 motoréval. Kicsit értelmetlennek tűnhet a kérdés, mert magam sem tudom, hogy annak mi a neve! Itt egy kép, ami segít értelmezni a kérésem!http://www.euromotor.hu/news/n...
Sziasztok.
Nemigazán idevaló téma, de égen földön nem találok információt, gondoltam itt hátha akad valaki aki tudna segíteni.
Szeretnék csináltatni, vagy esetleg nemtudom létezik e yamaha-s karikagyűrű (akár bizsu is lehet) képet egyet találtam de hozzá konkrétumot semmit.
Csatolom a képet, ha valaki tudna segíteni azért örökre hálás lennék.
Nekem egyszercsak furcsa hangja lett, ami elhalkult. Váltót kellett cserélnem és akkor a szerelőm szétszedte a kuplungot is, és a belső kosaramban törtek le darabok. A te csörgésed az normális. R1 betegség. Az enyém az valami extrém eset. Majd dobok fel képet.
Pontosan még nincs meg a diagnózis, de több, mit vszínű, h az csörög behúzott kuplungkarral elég csúnya hangja van, nálad mi volt az ok a cserére, és mennyi km-nél, ez típushiba ezeknél? Kaptam a Yamahától a kosárra ajánlatot 323e egészen pontosan hanyatt is dobtam magam, a tiédbe új került?
hát közel nincs ilyen hangja. Szerintem csak nagyot akarnak alkudni Én eddig észre sem vettem.
ugye az a nemmind1 h mennyire zörög.ha szárazkuplungos ducati hangja van az már erős.az öreg olajtól valóban durvabb lehet a hangja
Eddig ennyi! De keresem tovább!
http://www.amazon.de/gp/produc...
Nemigazán idevaló téma, de égen földön nem találok információt, gondoltam itt hátha akad valaki aki tudna segíteni.
Szeretnék csináltatni, vagy esetleg nemtudom létezik e yamaha-s karikagyűrű (akár bizsu is lehet) képet egyet találtam de hozzá konkrétumot semmit.
Csatolom a képet, ha valaki tudna segíteni azért örökre hálás lennék.
Tudna-e valaki segíteni akinek 50th anniversary fényezésű R1-e lenne?
Kellene egy jó kép a fejidomról....
Adj egy elérhetőséget.
Pontosan még nincs meg a diagnózis, de több, mit vszínű, h az csörög behúzott kuplungkarral elég csúnya hangja van, nálad mi volt az ok a cserére, és mennyi km-nél, ez típushiba ezeknél? Kaptam a Yamahától a kosárra ajánlatot 323e egészen pontosan hanyatt is dobtam magam, a tiédbe új került?