Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja egyébként elado ha valakit érdekel.rn19re(2007-2008)
Én ezt mondom te nem?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r1-9434502
Köszönöm a válaszod, de valoszinu nem egy motorról beszelunk, ezen nincs bodis rendszer, teljesen gyári. Ha lenne akkor becs szó nen alkudnek, igy viszont kötelező!
Ja értem.leirom ide ugyis más is kérdezte de tul sokat nem kell tudni róla .egyik barátomé a motor elég penge állapotba van kb 10k valos kmel motul 300v cserelve benne legalabb szezononkent.igazabol időhiány miatt adja el meg 15ös r1 re pályázik.de nyugodtan hivd fel elfog mindent mondani szivesen csak sztem ebbe az árba ne alkudjatok mert kiröhög :)tudja jol h a legjobb áron van az övé plusz a bodis full rendszer sem 2forint
Igen neked szól a kérésem! Az email címem kondis@freemail.hu. Minden erdekel amit a motorról tudsz. Légyszi ird le,... Köszi!
Ez most nekem szól?csak mert nem te kerdezted h ismeri e valaki a motort
Kinéztem magamnak es jo lenne felkeresni egy korábbi tulajt aki őszintén mer nyilatkozni h milyen sorsa volt a motornak. Szoval ha tudsz valamit küldj emailt légyszi, vagy az előző tulaj Facebookjanak profil linkjét küldd at. 1000 hála
BLASKO az jo hír!
Én ismerem
Üdv
Nem bezenyei volt a motor vélerlen?:)
Sziasztok! 2007-es R1-hez keresek öhlins kormánylengés-csillapítót
Sziasztok!

Ezt a motort ismeri esetleg valaki?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r1-9434502
hello.
az mitoll van hogy puffog a motorr alapjáraton és magasabb is a kelleténél ,néha 2 ezer néha visszaesik. gyertya uj,amugy jol megy
Hát ez nagyon komoly,köszi a segitséget!Amugy 2007-es a moci és 3900 kilóméter van benne még cak ismerkedem vele,de a vtr nekem egy kicsit izgalmasabbnak tünt mint ez!Ismerösöm vette ujonnan ennyit ment vele amikor barátja meghalt motoros balesetben,ö akkor letolta a pincébe és azóta ott volt!most sikerült tőle megszereznem!
Így már világos! Valóban, a váltás jelző. Visszavonom, azt a kijelentésem, miszerint rosszul működne. Lehet programozni, hogy melyik tartományban villogjon, világítson. Így
2007-es évjárat a kilóméter számláló alatt van lámpa ami szerintem a váltást vagy a tiltást jelzi,de nálam 7000-es fordulat felett az összes sebességi fokozatban fehéren villog!
Ez így nem túl konkrét. Nem írtad, melyik évjárat, milyen színű "lámpa", esetleg, milyen szimbólum van rajta.
Egyébként nincs ilyen lámpa aminek ez lenne a normális üzemállapota.
Hali! 2007 R1-hez esetleg integrált irányjelzős hátsólámpát, illetve fehér irányjelzőket vagy csak búrát a gyárira? Képet esetleg róluk, meg ár... e-mail:gixxer6@citromail.hu köszi
Kérdésem lenne hozzátok,hogy 7000-es fordulat felett jobb alsó lámpa folyamatossan villog alatta pedig elalszik!Ez normális,ma vettem a mocit azért kérdezem!
07-évj-hoz 1pár féktárcsa 25e ft-ért eladó. Érd:zoli_motor@freemail.hu
Ezek jók?Ha igen keress a zoli_motor@freemail.hu
http://m.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r1_rn12-9401810 valaki ismeri esetleg a motort?
Sziasztok!
Keresek egy 2006-os R1-re faridomot, jobb also oldalidomot, jobb kipuffon lévő hővédő idomot, kuplung deknit, jobb hátsó lábtartó taposót és jobb villaszár alsó részét...
Sérült idomok is érdekelnek esetleg! Köszönöm
Schtsabi@gmail.com