Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!
FZR 600 hoz új első féktárcsa eladó!
átmérő 298 mm
Az ár alku tárgya
FZR 1000-re lett rendelve de rosszat küldtek.
Amint látszik fel is szerelték!
Kopás nem mérhető rajta!
(üzemel a pékség)
Ne már,tènleg senki sincs?
Volt egyszer egy kisfiú, úgy hívták John. Minden osztálytása utálta mert hülye volt, de a tanára különösen, mindig ordibált vele hogy "Megőrjítesz, olyan hülye vagy!" Szóval egy nap John anyja elment a suliba beszélni a tanárokkal hogy hogy teljesít a fia, a tanárnő őszintén elmondta hogy a fia egy katasztrófa, hülye mint egy darab tégla. Az anya ezt nem fogadta el, és kivette John-t az iskolából, elköltöztek egy másik városba.....25 évvel később a tanárnő szívrohamot kapott amit túlélt, az orvosok egy nyitott szívműtétet javasoltak, amit csak egy orvos tudott elérhető távon belül megcsinálni. Szóval a nő beleegyezett, a híres szívsebész sikeresen megoperálta...amikor a tanárnő kinyitotta a szemeit, egy jóképű doktor mosolygott rá. A nő meg akarta köszönni az orvosnak a műtétet, de még mindig a gyógyszerek hatása alatt lévén, nem tudott beszélni. Az orvos csak azt látta hogy a nő arca lassan elkékül, kinyújtja a kezét és küzd hogy valamit elmondjon, de aztán hirtelen keze leesett, szeme lecsukódott, és meghalt. A doktor teljesen le volt sokkolva és nem értette mi történt, amíg meg nem fordult és látta, hogy John, aki takarítóként dolgozott a kórházban, kihúzta a lélegeztetőt hogy bedugja a porszívóját...
Ugye nem hitted azt hogy Johnból szívsebész lett?
Ma 16 fok volt,napsütés csak épp motorozni nem tudtam mert meló volt 1000 rrel
Nyugi, öreg fos lesz ez is pár év múlva
Nincs idő ez az új gép teljesen megőrjít, a teljesítmény a grafika olyan játékok hogy tyűűűű a tank full ful full a cod ghost ful full filmszerű grafika áh nem is mondom tovább megyek vissza.
Mostanában nincs sok gond a fórumozással.
Na, nem tán ismered az órákat? Remélem, nem töröm, általában vigyázok a cuccaimra, különben se használom minden nap, csak ünneplősre
Akkor te olcsóbban megúsztad mint én mert nekem akciósan is 10e volt a Kazio.
true. Stílusod? Vigyázz majd rá, ne tört meg.
nem
Születésnapi ajándékom, csak most lett meg
Túra?Már kicsit hideg van nem?
Pèk szakmában is otthol vagy
itt melegszik a szobába semmi kedvem most vele tökörészni van meló bőven
Jövő héten megy a kamuzsaru ábrusföldre kuplungért meg néhány apróságért. Addig nyúzom. Hétvégén még kéne egy túra.
Na mi van a bélával?
Ősz van.
Motorozásilag az érdektelenség időszaka.
Egyébként megjavítottam a csengőt, visszaragasztottam a pözsóra a küszöb gumitömítését (mert ennyit ér az öntapadós csík amit adnak az utángyártott küszöbhöz) most épp sanyabájkot csinálok, később meg kenyeret sütök.
Mi történik itt
Mindenki dolgozik?