Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ehh...mindegy
kvikibébivel élő adásba játszani
Nem sokkal élt tovább mint én 4. halt utánam egyből
Sziasztok.
Megoldódott a torpanás problémám és a 9-10 literes fogyasztásom is 6-7 lett.... Top speed óra szerint 260 körül, néha picit alatta néha fölötte (eddig 200-210) és érdekes módon már 3000 alatt sem nagyon szarakszik. Mi volt a gond?
Az FZ 750 Genesis légszűrője ugyan az mint az FZR 1000 Genesis-é. Csakhogy.... Arról sehol sem írnak semmit hogy a 750-es szűrőbetétbe van egy gumi cső, az 1000-eséből pedig elvileg nincsen. Nem tudom valós infó e de a lényeg, hogy most csikar a gép és megszűntek a bajok.
Azért csak sikerült. :) Előtte nyertem másfél óra városi ügyintézést motorral, szóval nem panaszkodom a nyeregben töltött időre ma. :P
Sajnos kevés van már ezekből az öreg vasakból. Mostanában hirdetnek egy másikat is 3.3mFt és ugyanott van egy eladó R11 blokk is 1.6mFt-ért.
Őőőőő lesz az. Nem vagytok valami sokan bmw fanok ebben az országban. :)
Karnok Attila Domoszló.... ismerem
Eladja az egészet, de az borsos.. 12e euró. Alkatrészt szerintem tudtok vele boltolni. Van nála vmi ruszki vas is, olyan mint az ural, de régebbi....06húsz 22308negyvenkilenc
R12-t csinálok egy barátomnak pár kis apróság kéne hozzá. Az enyém R61 de az R12 jobban tetszik. Nem adja el vagy cseréli?
Csövi, te milyen bmw-t építgetsz? Találtam ma egy fazont aki r12?-t rak össze, és vannak plusz alkatrészei...
Ungváron voltunk.
Sziasztok!
Reggel óta esik.Ma nem lessz motorozás :-(
140-150? Csak a belvárosban próbáltad ki? :D Azt tudod, hogy akkor még egyesben sem forgattad ki? ;)
Kéne valami kipufogóokosítás, de csakis optikailag.
A sandlandert csináló faszi összeállt egy pénzesebb arccal és megvették az osztyapenkonál lévő honda szalont engem meg elcsábított és most készítjük elő a dolgot, autószalon lesz, de még titok, hogy melyik márkának :D . Aztán meglátjuk.
Lacinak igaza van. Tök mindegy hogy 10ft-ba kerül,de ha nem használható semmire,akkor kib@sztak az emberrel. Dühítő az ilyen.
Nem az a lényeg... kifizetem, várok rá, aztán rájövök, hogy a kis sárga gecik megxívattak - és ezt az érzést nem szeretem
Ennyiért már csak passzióból is érdemes rendelni, egyet vettem is hogy szétosztom a családban.
Lutri.... Komoly 200 forintot kockáztatsz.
Szia Sanyi, jót dumáltunk!
Jó éjt!
Vége a melónak.