Sziasztok.
Megoldódott a torpanás problémám és a 9-10 literes fogyasztásom is 6-7 lett.... Top speed óra szerint 260 körül, néha picit alatta néha fölötte (eddig 200-210) és érdekes módon már 3000 alatt sem nagyon szarakszik. Mi volt a gond?
Az FZ 750 Genesis légszűrője ugyan az mint az FZR 1000 Genesis-é. Csakhogy.... Arról sehol sem írnak semmit hogy a 750-es szűrőbetétbe van egy gumi cső, az 1000-eséből pedig elvileg nincsen. Nem tudom valós infó e de a lényeg, hogy most csikar a gép és megszűntek a bajok.
Eladja az egészet, de az borsos.. 12e euró. Alkatrészt szerintem tudtok vele boltolni. Van nála vmi ruszki vas is, olyan mint az ural, de régebbi....06húsz 22308negyvenkilenc
A sandlandert csináló faszi összeállt egy pénzesebb arccal és megvették az osztyapenkonál lévő honda szalont engem meg elcsábított és most készítjük elő a dolgot, autószalon lesz, de még titok, hogy melyik márkának :D . Aztán meglátjuk.
Nem sokkal élt tovább mint én 4. halt utánam egyből
Megoldódott a torpanás problémám és a 9-10 literes fogyasztásom is 6-7 lett.... Top speed óra szerint 260 körül, néha picit alatta néha fölötte (eddig 200-210) és érdekes módon már 3000 alatt sem nagyon szarakszik. Mi volt a gond?
Az FZ 750 Genesis légszűrője ugyan az mint az FZR 1000 Genesis-é. Csakhogy.... Arról sehol sem írnak semmit hogy a 750-es szűrőbetétbe van egy gumi cső, az 1000-eséből pedig elvileg nincsen. Nem tudom valós infó e de a lényeg, hogy most csikar a gép és megszűntek a bajok.
Reggel óta esik.Ma nem lessz motorozás :-(
http://mlzphoto.hu/2015/01/07/...