Érdekes dolog ez, van ebben tapasztalatunk... aki mindig keresi magán a betegséget, meg elhiszi (beképzeli), hogy beteg, az az is lesz és több olyan eset volt, ahol meg nem foglalkoztak vele, és meggyógyultak.
A pszichológiai tényező ez esetben fontos
Mi nem is járunk ilyen szűrésekre, nem védőoltunk meg ilyesmi.... ha itt az idő, úgyis menni kell kár ezen rágódni előre - meg aztán elég jól ismerjük a magyar egészségügyet
Akkor a sajtos levette a hülye turistát de ez így van rendben Mézet 1x mi is vettünk, a sajt valahogy kimaradt (talán csak nem volt bizalmunk hozzá, meg nálunk csak én vagyok sajtos)
Pelinkónak így felment az ára? Tavaly még valami 70 körül vettük, azt is sokalltam (és sztem nem is literes volt) de azért majd csak veszek - ugyanis megyünk mi is, aug végén 4 éccaka Opatija, kérdés, milyen lesz az idő... de a Zasszony ide el akar menni már évek óta, és most ő választott. Én nem vagyok Isztria-párti, drágább, és szeszélyes az időjárás.
Az asszonyod milyen jó kedvű a szamaras képen, ekkora farkat biztos rég nem fogott a kezébe
bár most nem sok értelme volt de a nejem ragaszkodott hozzá.
Viszont panaszkodtak a háziak hogy tavaly meg az idén a magyarok szinte egyáltalán nem jönnek. A sajtos hölgyike szintén megerősítette és hozzátette hogy a németek,osztrákok sem, hát mi van itt? (válaszként azonnal te jutottál az eszembe )
Hát szép kép az nem nagyon lett, lévén hogy szinte az összeset elhasználtuk tavaly előtt. Talán annyi hogy:
-a kaja jó volt
-ellenőriztük a szamarat
-a víz még mindig kristálytiszta
-és a túrós palacsintát még hírből sem ismerik
Valamint megvettük életünk eddigi legdrágább sajtját, az út szélén árulják Karlovactól Vodicéig (méz és sajtbiznisz 300 méterenként)
-dobro dan, szpík inglis?
-mádzsár?
-igen az
-kecske 140, birke 140, tehen 120, mixes 120 füstes vagy sima, mez finom 70.
-kuna?
-kuna az. Teszt? (és már vágta a sajt szélét mikronnyi méretben)
-a nejem a sajtász, mindjárt jön. (elszaladt a bokrok közé mikor megálltunk)
A kecske és a birka száraz, a tehén hasonló mint itthon a legjobb félék de a kevert valami nagyon jó. Kissé fogcsikorgatva de a nej által eszközölt "természetesen veszünk füstöltet és simát is, látod milyen finom" nézés fizetésre kényszerített, ráadásul a nőci megnyalatta vele a mézet is amiből szintén kellett venni egy üveggel.
Próbáltam kis túlzással legalább 1,5 kilósnak látni egy guriga sajtot de egy későbbi félreállásnál csak nem hagyott nyugodni a dolog és nagy levegőt véve előkaptam a konyhamérleget (igen, vittük) és b&sszameg 700g egy qrva sajt. (az 7400ft/kg )
A jó dolog viszont az hogy vetem a háziaktól fügepálinkát amiből egy 2,5l-es kólásüveggel volt 120 kuna és járt hozzá grátisz még 1,5l házi vörösbor is (a Pelinkovac 99 kuna/liter volt a boltban így eltekintettem a vásárlástól)
Szeretettel várnak jövőre is.
Sajnos nem ilyen egyszerű. Volt bent a gyerekkórházban ,és ott már kezdeményezték 1x,de nem jött válasz. A vizsgálat qrva sokba kerül,gondolom azért nem.
Sztem hülyeséget beszélsz.
Persze, hogy magas a lány, apja 2m, anyja 1,80...
Nekem is kiér a hüvelyk ujjam, lazák az izületeim, akkor én is tízezerből egy Marfan vagyok?
Sztem kár ilyesmin pánikolni előre, addig amíg nincs baj.
A pszichológiai tényező ez esetben fontos
Mi nem is járunk ilyen szűrésekre, nem védőoltunk meg ilyesmi.... ha itt az idő, úgyis menni kell kár ezen rágódni előre - meg aztán elég jól ismerjük a magyar egészségügyet
Pelinkónak így felment az ára? Tavaly még valami 70 körül vettük, azt is sokalltam (és sztem nem is literes volt) de azért majd csak veszek - ugyanis megyünk mi is, aug végén 4 éccaka Opatija, kérdés, milyen lesz az idő... de a Zasszony ide el akar menni már évek óta, és most ő választott. Én nem vagyok Isztria-párti, drágább, és szeszélyes az időjárás.
Az asszonyod milyen jó kedvű a szamaras képen, ekkora farkat biztos rég nem fogott a kezébe
Viszont panaszkodtak a háziak hogy tavaly meg az idén a magyarok szinte egyáltalán nem jönnek. A sajtos hölgyike szintén megerősítette és hozzátette hogy a németek,osztrákok sem, hát mi van itt? (válaszként azonnal te jutottál az eszembe )
-a kaja jó volt
-ellenőriztük a szamarat
-a víz még mindig kristálytiszta
-és a túrós palacsintát még hírből sem ismerik
Valamint megvettük életünk eddigi legdrágább sajtját, az út szélén árulják Karlovactól Vodicéig (méz és sajtbiznisz 300 méterenként)
-dobro dan, szpík inglis?
-mádzsár?
-igen az
-kecske 140, birke 140, tehen 120, mixes 120 füstes vagy sima, mez finom 70.
-kuna?
-kuna az. Teszt? (és már vágta a sajt szélét mikronnyi méretben)
-a nejem a sajtász, mindjárt jön. (elszaladt a bokrok közé mikor megálltunk)
A kecske és a birka száraz, a tehén hasonló mint itthon a legjobb félék de a kevert valami nagyon jó. Kissé fogcsikorgatva de a nej által eszközölt "természetesen veszünk füstöltet és simát is, látod milyen finom" nézés fizetésre kényszerített, ráadásul a nőci megnyalatta vele a mézet is amiből szintén kellett venni egy üveggel.
Próbáltam kis túlzással legalább 1,5 kilósnak látni egy guriga sajtot de egy későbbi félreállásnál csak nem hagyott nyugodni a dolog és nagy levegőt véve előkaptam a konyhamérleget (igen, vittük) és b&sszameg 700g egy qrva sajt. (az 7400ft/kg )
A jó dolog viszont az hogy vetem a háziaktól fügepálinkát amiből egy 2,5l-es kólásüveggel volt 120 kuna és járt hozzá grátisz még 1,5l házi vörösbor is (a Pelinkovac 99 kuna/liter volt a boltban így eltekintettem a vásárlástól)
Szeretettel várnak jövőre is.
József, maga meg tojjon fel 1-2 szép képet... úgyse pereg a topic
Persze, hogy magas a lány, apja 2m, anyja 1,80...
Nekem is kiér a hüvelyk ujjam, lazák az izületeim, akkor én is tízezerből egy Marfan vagyok?
Sztem kár ilyesmin pánikolni előre, addig amíg nincs baj.
http://www.webbeteg.hu/cikkek/...