Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtom még így hétfőn
sehogy?
Csövi motorja,hogy áll?
Most nem nagyon vagyok itt (csak néha benézek) mert elég sok minden összejött. (ma épp lecsót főztem be, a napokban meg a paradicsomlé lesz)
Van itt némi szerelnivalóm is, azzal is foglalkozni kell hogy minél előbb meglegyen de ahhoz meg helyet kell csinálnom a műhelyben, aztán néha a munkahelyemen is meg kell jelennem. És persze a ház körül is van mit tenni.
Rád melyik része igaz?
Ha addig lesz motorod akkor lé is lesz az útra.
Pupu pénteken mi jót csinálsz? Nem iszunk valahol egy kv-t?
Erről valahogy lemaradtam.
Én szeptember második felében itthon leszek végig, akkor részemről lehet róla szó.
Gyórsan menni,hogy lehagyd a jeget és találj egy fedett helyet
én se értem,de nem bánom
Az kemény! Basszus. Ez már sokszor eszembe jutott,mit lehet csinálni ha jégesőben motorral.
Ma elvert bennünket a jég.A mühelynek kilukasztotta a tetejét vagy 15 helyen Tetőt kell cseréljek
Még két hónapig lehet motorozni,az még hosszú idő.
De csak egy manzárd szoba,és egy kihúzós ágy van az emeleten,lent a konyhában lehet főzni,de nem otthoni a komfort. A fürdő és a wc-hez ki kell menni a házból,és ezt a lányok nem nagyon szeretik. A wc,és a fürdő a házban van,csak kintről lehet megközelíteni.
Akkor idén sem találkozunk
spártai körülmény?még légkondid is van,ez már luxus
Én simán mennék,ha lenne pénz rá.
De ígérem jövőre meglátogatlak,és Ti si jöhettek a kisházba,ha akartok. Persze ha bírjátok a spártai körülményeket.
szerintem igen, sokan gyerekesek iskola meg már nyáron kinyaralták magukat.
Hát részemről izé..... Ha lesz motor,akkor azért nem(pénz nem lenne az útra)ha nem lesz akkor azért.
De mivel semmi reakció nem volt gondolom felejtös
Itt a vidi elözményben
Felhoztam témaként,hogy nem lessz idén találkozó?És mi lenne ha itt lenne erdélyben nálam.A baj,hogy 3 nepos kellene legyen mert 1 nap jönnétek és buli lenne este másnap tehetnénk egy kört itt a hegyekben (vidi van róla )harmadnap pedig hazaút lenne.A szállást én állnám