Most nem nagyon vagyok itt (csak néha benézek) mert elég sok minden összejött. (ma épp lecsót főztem be, a napokban meg a paradicsomlé lesz)
Van itt némi szerelnivalóm is, azzal is foglalkozni kell hogy minél előbb meglegyen de ahhoz meg helyet kell csinálnom a műhelyben, aztán néha a munkahelyemen is meg kell jelennem. És persze a ház körül is van mit tenni.
De csak egy manzárd szoba,és egy kihúzós ágy van az emeleten,lent a konyhában lehet főzni,de nem otthoni a komfort. A fürdő és a wc-hez ki kell menni a házból,és ezt a lányok nem nagyon szeretik. A wc,és a fürdő a házban van,csak kintről lehet megközelíteni.
Felhoztam témaként,hogy nem lessz idén találkozó?És mi lenne ha itt lenne erdélyben nálam.A baj,hogy 3 nepos kellene legyen mert 1 nap jönnétek és buli lenne este másnap tehetnénk egy kört itt a hegyekben (vidi van róla )harmadnap pedig hazaút lenne.A szállást én állnám
Van itt némi szerelnivalóm is, azzal is foglalkozni kell hogy minél előbb meglegyen de ahhoz meg helyet kell csinálnom a műhelyben, aztán néha a munkahelyemen is meg kell jelennem. És persze a ház körül is van mit tenni.
Én szeptember második felében itthon leszek végig, akkor részemről lehet róla szó.