Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azbesztmegbaszta ez nem semmi...
meglátom hogy alakul a hetem és szólok hogy mi a szitu
600as még nálam nem vitték el még
iparkodok mert a lány is szeretné ha vinném motorozgatni a héten megcsinálom
Pedig akartam mundani,hogy valamikor össze futhatnánk valahol egy kv-ra ha már egyben a bélus
meló meccs meló meccs közbe csajozás béla ugyanúgy szétszedve lassan vége a melónak 3hét még aztán pihi egy kicsit
Mi a helyzet pupu?
http://youtu.be/IdgXlCoqLl8
Ehez képest az enyém profi
ez se fájt volna, de mint minden krombohóc-jelmez, aránytalanul drága
asszony robogojaba 6lityo bele megy az is 50es
Szia!
Lehet meg volt ütve alulról és össze horpadt a tank ezért megy bele kevesebb üzemanyag. Lehet, hogy a benzincső is megsérült vagy össze nyomódott...
Sziasztok!
Robogó szerelésben kellene egy kis segítség. Egy Aprilia Habana 50-est szereztem be a nagy mellé, viszont akad egy kis gond vele. A moci kb 15-20 km után leáll, mintha kifogyna belőle a benya. Tankoláskor viszont csak max 1,5 litert tudok tankolni. A tank a taposó alatt van, így valószínűleg csak az ülés alatti üzemanyagbetoltő csőből tudja megkapni az üzemanyagot. Cseréltem benne membrán sivattyút, de ugya úgy leáll. Dugulás lehet? Vagy valami más tipp? Egyébként jól indul, első berúgásra és is normálisan megy.
Ha dugulás van a tankban, akkor hogy indul ilyen könnyen? Azt néztem, hogy amikor beindítottam és letekertem a tanksapkát egy kis csövön keresztül a tankolócső. Belselyében egy kis csövön keresztül (túlfolyó?) folyatta vissza a tankba a benzint. Ez normális?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv!
Tanyo
válaszoltam ümi87 occcso legyen
Küldtem privátot
Kimegyek lefotózom
bmw :-) szervizbe lattam tők szép
Kösz Fiúk, mindenkinek!
Ümi87 milyen a kipufogo küldesz képet mekkora átmérője ahol csatlakozik? és mennyi ?
Boldog névnapot!
Boldog névnapot Laci