Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esik
Hogy a témánál maradjunk.
Itt mellettünk (5-600m) volt a TSZ-nek egy gépállomása ahol a traktorok, kombájnok, teherautók meg minden ilyen kertészeti segédeszköz parkolt/javították. (jelenleg magántulajdon és egy helyi figura kamionjai állnak ott)
Gyerekkoromban oda mászkáltunk ugrálni a gépeken és (a szemünkben) a király egy ugyanilyen Steiger volt, szoros versenyben ezzel: http://www.truck1.eu/img/Agric... (persze csak ha rajta volt a két + kerék)
Baj az nincs, szépen gyógyul. Most szedték ki a varratokat csak ez egy ilyen dolog.
Miért, mi a baj? A műtét miatt?
Hagy döntsem már el ÉN hogy mit akarok...
Ott van előtted a kereső. Beírod mit keresel , egy ilyen nyomatékkulcs 5000 Huf körül van és nem kell utána senkitől kunyerálni.
Megvetted? Veterán...
Van valaki itt a közelbe aki rendelkezik 10-40nm nyomikulccsal és kölcsön tudja adni? Hétvégén átugranék érte pár nap erejéig kéne 1 mert a filmes nyomik ígérgetik de nem hozzák.
Elbaszott egy szerkezet, aki ezzel dolgozott traktoros annak biztos nem volt veseköve. Az ülések is szétestek benne egy év alatt, meg a királycsapszeget is megette. Mondjuk az idő tájékán nem sok jobb gép volt.
Én meg lehet idén már nem traktorozhatok......de lehet a motort sem kell túl sokszor megtankolnom.
Most épp alvás közben kávét főzök.
Megszokta már, hogy alvás közben dolgozik... vagy munka közben alszik? hogy is van ez?
Azért én a helyedben az idomok pakolásával megvárnám amíg felébredek.
De te már rutinos éjszakás vagy lehet megy alvás közben is.
Én most alszok, aztán felrakom az idomokat meg összerakom a tükröt és menetpróba lesz. Ha minden oké akkor minden oké. Este meg konferenciálunk hogy hogyan legyen holnap.
Van pár öreg boxer benne... bár őszintén, az nem 1 szép blokk
Viszont az elején a 650 Kawa, meg az átfaragott 1000RR, meg az első Guzzi az jöhetne, de van még pár ezeken kívül is.
Javul az idő, szombatra már szinte nem is mond esőt
Tegnap előtt szinkron, tegnap olajcsere kardánban, sebváltóban, ma sztender vágás (ja, azt nem kell ) és kész a masina
Mehet a túra.
Én az első ~20 után feladtam. Baromi ortopéd mindegyik.
10 perc után néztem sosem érek a végére