Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, ez jó lehet?
Mondjuk kicsit zavarna, ha állandóan át kellene számolnom font-hüvelykből newtonméterre.

http://www.ebay.com/itm/Set-of...
Mecsek (csak esik ez a qrva eső)
Hová? Merre? Mikor?
azaz nem itt hanem csak az van 600as gyári.
E betűs csak a gyári 600as yamaha van itt. Én azzal vittem az 1000 vizsgázni ráraktam és semmi gond nem volt.
Nekem van ha jársz errre
A túrára akkor jössz igaz?
Szeva. Sajnos nekem nincs itt a nyomi kulcsom amit a múltkor kölcsönadtam, viszont te nem tudnál nekem kölcsönadni jövő hétre egy E-betűs kipu dobot?
Voltam kipróbálni a GTR-t.
Az új gumikon (és a keskenyebb elsővel) fényévekkel jobban mozog az utakon, nem akar beesni a kanyarban és nem szédeleg össze-vissza. (én sem nagyon akartam elhinni hogy ennek gyárilag ennyire sz&r lehetett a futóműve, eddig néha konkrétan veszélyesnek éreztem kanyargósabb részeken)
A rugózása (gondolom főleg a hátsó teló olajcseréje miatt) nagyon kényelmes lett, a BMW kormány és a Z750 kormánybefogó együttműködésének köszönhetően meg olyan ülni rajta mint Ádám exrobogóján, azaz végtelenül lazán. A ülésről még korai lenne többet mondani, elsőre kényelmes de meglátom hogy mennyire ül össze a szivacsozás hosszabb távon.
A blokk olyan mint volt, csendes és megy rendesen. Kicseréltem a jobbos féktárcsát (bontottra amit Fritz76 Japánbontómestertől vettem) eddig teljesen jó, bár nagyon megmelegedni még nem volt ideje.
A bal tükörlap helyett vágattam az üvegesnél másikat (a biztonság kedvéért kettőt mert lehet eltörik berakásnál, 1200Ft/db) de a mérete nem sikerült pontosan eltalálniuk így a rögzítéskor természetesen el is pattant. A "tartalékot" én csiszoltam méretre, azt berakva jó is lett.......de menet közben össze-vissza állítgattam mert valahogy csak a forgalom töredékét látom benne. Itthon állítgatva feltűnt hogy a jobbosban valahogy több minden látszik, nem volt nehéz rájönni hogy a normál tükörlap helyett domborút kell csináltatni. (még egy kör az üvegesnél és az 2e/db de akkor nem is volt nekik )
A többi majd holnap derül ki.
Már várom nagyon. Ennyit még sosem motoroztam pár nap alatt.
meg ott mégannyit. meg mégannyit haza...
Ha a Frézi is úgy akarja....
Én is annyit fogok menni hozzátok.
Hát nem.
Hááát 517km nem kevés.
Tudom,csak nekem messze van Mennènk èn is
Holnap elvileg megyünk mi is.
sziasztok feszabajzot ha cserélek mind1 milyet rakok bele?
Mennènk vasárnap valamerre.
Nálunk is esett rendesen,remèlem azèrt vasárnap jó idö lessz.
Itt délután olyan felhőszakadás volt...
Végre vége a melónak.