Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a baj?
Hétfőn viszem,a többit megbeszéljük
szegényke. Amiről beszéltünk az akkor kéne majd valahogy.
Sziasztok! Na elado egyben vagy bontva a fré! Jelenleg ideiglenessen ki van vonva a forgalombol 2017 03-ig műszakis érd itt vagy a robika03@gmail.com -on
Az király! Köszi!
Nagykárolyig utolsó napig nem kèső!
jó,elirtam mert Telórol nehezebb
Arni, meddig kéne jelezni a részvétet, hogy legyen szállás nagykárolyban? Keddig még jó lehet? Nekem mindegy merre megyünk. Csak húzzuk neki, mert jó messze van!
Sajna harasztin nem tudok mást! Meg a közelben sem!
Sziasztok,Fzr 500-600at keresek okmányok nélkül aki tud esetleg reális áron kérem jelezze avagy mennyi jó forintot lehet érte adni kb egy közepesen leharcolt gépért segítségeteket előre is köszönöm!!
SzülinApp 2.0 – Ingyen tölthető az iGO navigáció Androidra

http://napidroid.hu/szulinapp-...
Arni felébredt, letette lábát az ágyról, ránézett a papucsára, és ez a kiáltás hagyta el ajkát...
i?

Jó reggelt vietnámi :-)
Hosuba felejtős. Drágán dolgoznak, és volt egy olyan problémám, hogy volt mikor nem indult a motor. Mintha lemerült volna az aksi, de csak ritkán csinálta. Egyből azt mondták hogy a blokkot szét kell húzni, valószínűleg ott egy tengely van be feszülve. Hallja is a hangján, hogy valami nem oké indítás közben. Meg is kérdeztem hogy nem lehet az önindító? Azt mondták az nem lehet. Jó, közbe az volt a baj, a perselybe egy nyolcas volt már :D a moci szerelőm meg ügyes, csak inkább lusta. Nyilván könnyebb munkával jobb pénzt csinálni. :) de valószínűleg eladom, mert költözés miatt kell a pénz :(
Holnap viszem vizsgáztatni a hondát,remèlem hètvègèn már motorozhatok vele.
Korrigáltam a térképet, így már nem tudják hogy hol lakom.
Nekem úgyis jó, te vagy a helyi erő.
Amit nyomott neked a gugli Kmét-Szolnok közé, az egy 22-ed rangú, teljesen xar út, bár az a legrövidebb. Azért gondoltam, gyere Kunszent felé... +15km, de jó és forgalom mentes nagy része. Íme:
https://goo.gl/maps/r9cCtZNeVAk
Úgy is jó, de ő akart motorozni
Akkor, ha Szolnok felé mennél, ott csatlakozom be, azzal én nem sokat kerülök, 20-at kb.
Szolnokot elhagyva kereshetünk egy tali pontot, egy kutat pl. és ott randi.