Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán a felnitől függ mit lehet bele tenni. Nekem is a szelep volt rossz a gumi ház volt meg szakítva ahogy bepattan a felnibe.
Ugyanilyen van nekem is. 3,2-es pálcát is simán viszi igaz én általában 2,5-öst használok. Szinte lehetetlen nem ívet fogni egyből és nagyon szép varratot készít.
Ilyet raktak bele de ahogy olvasom ez a fajta robogókba való. http://rmsalkatresz.hu/shop_or...
Most voltam náluk megcsinálták a gumimat. Ránéztek a láncra is, azt mondták még egész jó. Pedig van benne már 25e km.
Örülni fognak. Szerintem csavaros nem nagyon van csak a belső gumi csavaros szelepes...
Meg mehetek az üvegeshez is mert estére a tükörház feszegetése közben csak sikerült eltörni a tükörlapot.
A hátsó kerékbe 90 fokos szelepet kértem de baromira nem tetszik ahogy mozog össze-vissza. (nem csavaros hanem csak simán gumis az alja)
Holnap visszaviszem és rakatok bele hagyományosat.
Azért vigyázok! De legalább nem műttik
Csak óvatosan. Ha most nagyon megterheled,maradandó károsodás is lehet.
Alakul a lábam! Azért ha terhelem akkor estére rendessen bedagad! Hivatalossan még nem,gyakorlatban sajnos muszály!
Te jól vagy? Dolgozol már?
Vagyogatok Sanyi köszönöm! Még semmi haladás,ma hívtam őket,de ameddig nem zárja le a rendőrség addig ajánlatot se kapok tőlük
Holnap írj asszonyra fbn azt megokoskodjuk ;-)
Holnap felrakódik a táskataróm is.
Magamat nem írtam be,de megyek
Beirom újra,hogy szóljon aki jönne erdèlybe a túrára.
Ábrus (Károlyig)
Sanyi
Laci
Csövi
Aki mèg jönne szóljon!
Mizujs? Biztosító lépett már?
650 es.elég lessz.Nem széguldozni akarok csak kényelmesen motorozni.
Sanyikám legalább lépést tudsz tartani vele