Igazából nekem is jó lenne egy ilyen inverteres hegesztő. Azt írják kezdők is elboldogulnak vele,sokszor kéne itthon ezt-azt hegeszteni,hol kerítést javítgatni,hol kinti tusolót javítgatni vele. Utoljára ívvel taknyoltam úgy kb 15 éve.
Grat, legyen szerencséd hozzá! De attól tartok hiányozni fog az a jó pár paci amivel az ezres többet tudott.
Egyszer próbáltam nem nagyon szimpatikus kis szerkezet benyomását keltette.
Fórum meg a motorozz.hu-n van, de nem túl aktív.
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=forum&session_id=OhtqcZXGycM6Rfnl7JsxumBc_wje2reX&topic_id=178&limit=50
Otthon a táskatartó,de csak holnap lesz felrakva. Sajnos ma nem ér rá Jenci barátom. Azt mondta,holnap megoldjuk. Annyira kíváncsi leszek rá,ezt teljes mértékben én gondoltam ki hogy legyen. Vajon ki fogja-e bírni a két táskát?
Június 21-22.
(21-25 a teljes túra de mivel 23-án már dolgoznom kell így nem tudok ott lenni) Elmennénk Arnihoz 21-én (főznek nekünk valamit szóval már csak azért is érdemes ) szállás megoldott, aztán másnap reggel a szerencsésebbek elmennek túrázni Erdélybe, a nemszerencsések meg hazafelé.
Jól szétgombáztad a szelep miatt megint le kell majd venni a külsőt én rosszul vagyok, mikor látom, mit kap a gumi néha szereléskor
József, integess, mindjárt indulok Kaposvárra, ott mék el a kerted alatt
A felniben benne van rendesen. Az a baj hogy nagyobb tempónál a centrifugális erő elhajlítja a szelepet , ez meg már alaphelyzetben a legkisebb mozdításra is billeg ide-oda. (nekem meg ez qrvára nem tetszik, az meg szerintem nektek sem ha nyáron Cortina 'D Amprezzo Alsón ülnék valamelyikőtök mögött hónom alatt egy hátsókerékkel gumist keresve a kiszakadt szelepház miatt)
Egyszer próbáltam nem nagyon szimpatikus kis szerkezet benyomását keltette.
Fórum meg a motorozz.hu-n van, de nem túl aktív.
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=forum&session_id=OhtqcZXGycM6Rfnl7JsxumBc_wje2reX&topic_id=178&limit=50
Megvolt a korszakváltás.
(21-25 a teljes túra de mivel 23-án már dolgoznom kell így nem tudok ott lenni) Elmennénk Arnihoz 21-én (főznek nekünk valamit szóval már csak azért is érdemes ) szállás megoldott, aztán másnap reggel a szerencsésebbek elmennek túrázni Erdélybe, a nemszerencsések meg hazafelé.
József, integess, mindjárt indulok Kaposvárra, ott mék el a kerted alatt