Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

macskakarom
robesszal kocsikáztál mit keresett ott a robesz
Nemrég hívott a kárpitos hogy "maradjon a régi huzat vagy új legyen?" Mondtam hogy ha jó a régi akkor maradhat, ő látja. "jónak jó csak vannak rajta felül apró tűszúrásnyi lyukak, ha ez nem zavar akkor visszamehet"
Gondolkodtam erősen de nem emlékeztem hogy bármi lett volna rajta, csak túl óvatos a srác, mondtam neki hogy mehet vissza, jó lesz az.
Erre most látom hogy miről beszélt.
Ez igen! Ügyes kárpitos munka. Mennyibe került az áthúzása?
Ez nagyon jól néz ki
Mivel béleled?
Kész már a másik?
Tommot mi?
Gyári ülés.
Előre lejt és mindig előrecsúsztam + nekem magas is.
Itt nem olyan jó. Borongós hűvös ,most kezd sütni a nap,de meleg nincs
Itt gyönyörű idő van. (az előbb is robesszal mentem csak simán póló-farmerben)
Lehet abban hevíti fel a vasat mielőtt alakítani fogja? Egyébként nem tudom.
Hmmm, minek kemence egy kovácsnak?
mi az tankot építesz? ennyi anyag nincs egy tankba se
Nem tudom mennyibe fog kerülni,az anyag 8mm-es melegen hengerelt köracél 4m,és kb 2m 20x3-as laposvas.
Ááá nagyon nehéz az öreggel dűlőre jutni. Persze ha kész lesz és jó is,akkor meg lehet oldani,ha kell valakinek, Nem tudom az öreg hogy állna a dologhoz,rengeteg munkája van. Most éppen egy kovács kemencét készít.
A helyedben megkérdezném itt a fórumon kinek kell még, és ha egy pár darabot el tudnál még adni a tied ingyen lenne.
Ebből csak az első nehéz, de ha már megvannak a méretek megy mint az ágybaszarás
Rendeltem ma egy ilyet is.

http://www.ebay.com/itm/381612...
Hát igen. Sajna ha nem vagyok ott végig,kétséges hogy ennyire elkészült volna. De mit mondjak,sztem nagyon alapos az öreg.
Na a készültségi szintje a táskatartómnak kb80%. A két keret kész,a felfogatási rögzítőpontok készek,csavarhelyek kialakítva,már csak hegeszteni kell. Az majd jövő héten szombaton. Ja,és persze lefesteni. Lehet fogok matt fekete spray-t és lefújom,vagy vigyem el porszóratni feketére?
Holnap hátha lessz napsütès
Köszi!
Az, meg a lassúhoz is.
Nekem mèg tanktáskám sincs
Várom a lidli akciót