Nemrég hívott a kárpitos hogy "maradjon a régi huzat vagy új legyen?" Mondtam hogy ha jó a régi akkor maradhat, ő látja. "jónak jó csak vannak rajta felül apró tűszúrásnyi lyukak, ha ez nem zavar akkor visszamehet"
Gondolkodtam erősen de nem emlékeztem hogy bármi lett volna rajta, csak túl óvatos a srác, mondtam neki hogy mehet vissza, jó lesz az.
Erre most látom hogy miről beszélt.
Ááá nagyon nehéz az öreggel dűlőre jutni. Persze ha kész lesz és jó is,akkor meg lehet oldani,ha kell valakinek, Nem tudom az öreg hogy állna a dologhoz,rengeteg munkája van. Most éppen egy kovács kemencét készít.
A helyedben megkérdezném itt a fórumon kinek kell még, és ha egy pár darabot el tudnál még adni a tied ingyen lenne.
Ebből csak az első nehéz, de ha már megvannak a méretek megy mint az ágybaszarás
Na a készültségi szintje a táskatartómnak kb80%. A két keret kész,a felfogatási rögzítőpontok készek,csavarhelyek kialakítva,már csak hegeszteni kell. Az majd jövő héten szombaton. Ja,és persze lefesteni. Lehet fogok matt fekete spray-t és lefújom,vagy vigyem el porszóratni feketére?
Gondolkodtam erősen de nem emlékeztem hogy bármi lett volna rajta, csak túl óvatos a srác, mondtam neki hogy mehet vissza, jó lesz az.
Erre most látom hogy miről beszélt.
Előre lejt és mindig előrecsúsztam + nekem magas is.
Ebből csak az első nehéz, de ha már megvannak a méretek megy mint az ágybaszarás
http://www.ebay.com/itm/381612...
Várom a lidli akciót