Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már minden oldala szigetelt, jó lenne az is... volt olyan verzió is, hogy arról is szendvics lesz belül, veszek valami 3-4 centist, és akkor leg1ccerűbb - csak az kb. 3000/m2. A hungarocell 5 centisben is 1000/m2, és még a vakolás, felrakás... és a szendvics felülete szebb, és mosható.
Szóval kellene kb. 25m2, megdobná 70-el a költséget, de tökéletes úgy lenne (igazából nem 70, csak kb. +40, mert akkor nem kell vakolni.)
Hát pedig az rendesen le van oda betonozva, nem mászkál el - szóval lehet sejteni, hol van... ha ennek ellenére belemész, az csak szórakozás, vagy jótékonyság
azok szüzek mint a a a nemtomik
200as és a tiedbe volt a 210es meg tiszta mint a patyolat és a szelepszár is tiszta
Akkor az a betét nem 200-as vagy a 210-es belsejében valami kosz van.
itt voltál elhozhattad volna a mikromérőt
Papper ha van ben 200as betét és úgy 0,55 a szelephézag és rakok be 210es úgy meg 0 akkor mit baszok el.
Halihó sziasztok! Csövi csak ovatossan,az enyém is úgy ment utolsó útján mint még soha
Nagyon jó lett most, nagyon megy. Kettesben megy ki a segge pedig alig húztam neki. Igaz ma elég hideg is volt az asztfalt....
Ja, oké M3.
De miért mentél 160-nal?
Meg akarják csak még én sem tudom hogy mikor. Ha lesz és épp ráérek akkor elmennék.
Azthiszem beleszaladtam egy fix trafipaxba M3-on 160-al...
Kb július végén augusztus elején volt idáig
Még időpontot nem tudok de elvileg meg akarják újra rendezni
Megterraformáltam a kertet mert nemsokára jönnek a palánták, épp végeztem és már esik is ez a g. eső. (de most már csinálhatom a GTR-t)
Nem tudom hogy mennyire akarod téliesre csinálni a garázst mert ha igen akkor a gipszkarton alá mehetne némi hőszigetelés. (a fal simán qrva hideg lesz, nálam is az)
Lenyírtam, de most nem precízen, csak összebaxva - most nincs erre humán erőforrás. Fontosabb, hogy haladjon az épület, meg takarodjon a sok törmelék.
A háccsó vakolva, de oldalt még gondolkozom - kartonnal hamarabb lenne, kisebb meló, viszont drágább és sérülékenyebb. A jobb oldal meg ugye szendvics, az lesz a legeccerűbb
Nem, én erre teljesen alkalmatlan vagyok.
//auto.indavideo.hu/video/Fausto_Bormolini_261_km_h_vegsebesseggel_szaguld
Laci nyírd le a füvet!
Szerintem meg baromi jó ilyet csinálni. A fal vakolva lesz vagy gipszkartonozva?
Mire itt egybefüggő beton lesz (jobbra, a fal helyén is, és még 2m) addig úgy érzem, lesz még tennivaló

haladok a szívóknál tartok és szívás 12-1 volt jó 2 50 felett a többi 0 most kevergetem még 1 kicsit őket