Annak idején (1982) a Simsonon se volt gyárilag... akkoriban a webshop nem volt opció külföldi áru is nuku, maradt a Jawa Mustang légszűrő gumi - akkoriban az volt a menő, akinek fekete gumiharmonika volt a telóján
erre azt mondod, ronda de a lényeg: megvédi a krómszárat teljesen.
Most szépen indul áhengerrel! azt akartam is kérdezni tőled! Azt csinálja hogy 2. felett nagyobb gáznál megcsúszik! A karnál lazitottam,de semmi változás! Ha azon álitok amin te az használhat?
Sanyám: GTR....... Hátsó rugóstaghoz......... Amiben van kb. két leheletnyi levegő.
Itthon van 50 literes dugattyús kompresszor, hűtő kompresszor, 12V-os membrános kompresszor, lábpumpa, Lada pumpa, még egy autópumpa és vagy 4 bringa pumpa.
De nekem pici, nyomásmérős, teleszkóp pumpa kell.
Ha fel van akadva le tud folyni a blokkba, de ott nem jön ki. szóval én túlfolyóra tippelek. meg kéne kocogtatni a karbikat egy akármivel hátha vissza áll az úszó
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy menet közben hol tud folyni a benzin? Ha csak alapjáraton jár nem látok folyást,de most hogy haza értem vele láttam hogy valami csöpög és tiszta benzin a blokk alja meg a kipufogo
Vettem az ebayról teló szimmeringet. Az írta róla, hogy 3-5 ször tovább tart mint a gyári. Dupla rugós... Remélem jó lesz mert amit legutóbb tettem bele az alig bírt ezer km-t.
Nem tudjátok hol lehet kapni olyan kis izét amit az alsó telószár tetejére kell tenni és felnyúlik a csúszószár elé és védi azt a kövektől meg a bogaraktól?
erre azt mondod, ronda de a lényeg: megvédi a krómszárat teljesen.
http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/28_as_bicikli_trekking_star_kerekpar_46584494.htm
Itthon van 50 literes dugattyús kompresszor, hűtő kompresszor, 12V-os membrános kompresszor, lábpumpa, Lada pumpa, még egy autópumpa és vagy 4 bringa pumpa.
De nekem pici, nyomásmérős, teleszkóp pumpa kell.
Gyertyacsere után változás? Kuplung milyen?
vagy valami ilyesmit, ez tutira megvédi mindentől.
Nem tudjátok hol lehet kapni olyan kis izét amit az alsó telószár tetejére kell tenni és felnyúlik a csúszószár elé és védi azt a kövektől meg a bogaraktól?
http://www.ebay.com/itm/Portab...