Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobban átgondolt motor konstrukcióknál a csúszószár az idom mögött van... nem kell rá semmi, nem éri semmi (pl. BMW telelever )
Annak idején (1982) a Simsonon se volt gyárilag... akkoriban a webshop nem volt opció külföldi áru is nuku, maradt a Jawa Mustang légszűrő gumi - akkoriban az volt a menő, akinek fekete gumiharmonika volt a telóján

erre azt mondod, ronda de a lényeg: megvédi a krómszárat teljesen.
Sanyi! Ez jó bringa lehet? Kár, hogy nem tetszik inkább az MTB jön be...

http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/28_as_bicikli_trekking_star_kerekpar_46584494.htm
Erre gondoltam.
Ez jónak biztos jó, de finoman szólva nem egészen esztétikus...
4 hengerrel
Most szépen indul áhengerrel! azt akartam is kérdezni tőled! Azt csinálja hogy 2. felett nagyobb gáznál megcsúszik! A karnál lazitottam,de semmi változás! Ha azon álitok amin te az használhat?
Pontosan. (az a műanyag lóf&szt sem ér)
Sanyám: GTR....... Hátsó rugóstaghoz......... Amiben van kb. két leheletnyi levegő.
Itthon van 50 literes dugattyús kompresszor, hűtő kompresszor, 12V-os membrános kompresszor, lábpumpa, Lada pumpa, még egy autópumpa és vagy 4 bringa pumpa.
De nekem pici, nyomásmérős, teleszkóp pumpa kell.
Ha fel van akadva le tud folyni a blokkba, de ott nem jön ki. szóval én túlfolyóra tippelek. meg kéne kocogtatni a karbikat egy akármivel hátha vissza áll az úszó
a túlfolyón tud máshol nem nagyon hacsak fel incs akadva az úszó.
Gyertyacsere után változás? Kuplung milyen?
Mindenképpen ez. (bár csak 260-at megy)
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy menet közben hol tud folyni a benzin? Ha csak alapjáraton jár nem látok folyást,de most hogy haza értem vele láttam hogy valami csöpög és tiszta benzin a blokk alja meg a kipufogo
https://www.google.hu/search?q...
vagy valami ilyesmit, ez tutira megvédi mindentől.
Nincs mit. Bontottat kell nézni talán akad...
Vettem az ebayról teló szimmeringet. Az írta róla, hogy 3-5 ször tovább tart mint a gyári. Dupla rugós... Remélem jó lesz mert amit legutóbb tettem bele az alig bírt ezer km-t.
Nem tudjátok hol lehet kapni olyan kis izét amit az alsó telószár tetejére kell tenni és felnyúlik a csúszószár elé és védi azt a kövektől meg a bogaraktól?
Köszönöm. Hátha találok eggyet
Az 1000 Genesis-é jó rá az exup nem biztos. Szerintem a 600 se jó rá.
És azt tudha valaki hogy az 600 vagy az 1000 fzr plexije jó e a 750 re?
Már csak drága plexit lehet kapni.
Az utolso képen ahol fel van szerelve az brutál jó.Megvenném azonnal