Régebbről, mikor még nem annyira a net volt, hanem olvastak autós lapokat is a Zemberek, volt egy teszt valamelyikben erről a 740d-ről.
Leírták, hogy mind1, milyen az út, kényelmes, halk, és a legtöbb autónál gyorsabb, elmegy 8 literrel, meg hogy 25 milla, és hogy szerintük ez a világ legjobb autója nem is kéne nekik más Akkoriban még nem csak a fikázás ment, hogy mért nincs pohártartó
De, kiadnál, ha keresnél annyit... sajna, minden ettől függ Én is ismerek olyanokat, akik nem adnának ki egy öreg sportmotorra 300 ezret
Szóval onnan jutottunk ide, hogy ha egy jármű már 5x megkerülte a földet, meg ázott a fém 10-15 éven keresztül az utcán, akkor az már sose lesz olyan, mint új korában, foglalkozhacc vele bármennyit, símogathatod a garázsban egész nap, akkor se
Kb. két éven keresztül nézegettük (740d) Pécsre menet és vissza. (1,5M körül volt, gyönyörű de nem merte megvenni senki)
Aztán csak felvállalta valaki.
Hát ja, ha az ember használja az eszét, kapjon pénzt érte... de sajna manapság sok olyat látni, hogy minden "kéne" de odatenni magát, azt azé' annyira neeeeem...
Na megyek, holnap 7fő
A munkásokkal is van baj... napokban hívnak, hogy nem jó az EKG.... na baz+, most vettük fél éve 100ezrekért, és már bexart... bemegyek, nézem, fordítva rakták bele a papírt 2 nő, 10en éve ezt csinálják, együtt nem volt ennyi eszük
Ja, de most egy olyan köcsögre vagyok utalva mint te :D Igazából az én melóm a nyugati álom, amikor egész normálisan megélsz az egész normális munkádból. Nem csoda, hogy ezek odaát olyan kisimultak, így magyarosan túrni-fúrni sincs kedve az embernek, csak tök boldogan elvagyunk. Kár, hogy nem mindenkinek ilyen, klassz kis hely lenne itt.
Ne is mondd... a munkatársam fiatal srác.. mondom, az a hetes bimmer a szállítóban. És nem értette! Mert neki már a nemtomhanyadik részbeni szaros audi volt a szállítós verda. Örökre beleégett az agyamba ahogy csapatták annak a nagy disznónak!
Húz engem még az ág is... ha az embernek cége van, mindig baxtatják valamivel most pl. törzstőkét kell emelni (100e hopp! ki az ablakon) meg kötelező emelni a munkások bérét (az még nem lenne baj, csak viszi magával a befizetendő járulékokat is felfelé) most kapni fogok egy teljes adóellenőrzést (tavaly megmondták, hogy most várhatom)
Nekem kéne elmenni inkább valami jó kis órás boltba, bejön a madár, rápalizok valami drága kütyüt, 4-kor hazahúzok, és elfelejtem az egészet
Én is számolgattam hogy mennyi lenne a TMK azon a 7er-en de aztán úgy döntöttem hogy nem vállalom. (pedig baromi szép, pont olyan színű mint a Szállító 7es a filmben) http://youtu.be/SRSxyXqBgCA
Olyan szép és elegáns amikor 2:20-nál feljön az aluljáróból.......
Leírták, hogy mind1, milyen az út, kényelmes, halk, és a legtöbb autónál gyorsabb, elmegy 8 literrel, meg hogy 25 milla, és hogy szerintük ez a világ legjobb autója nem is kéne nekik más Akkoriban még nem csak a fikázás ment, hogy mért nincs pohártartó