Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát azért határra kopott féktárcsa az erős,a csapágy pedig általában morog mielőtt megadja magát. Persze lehet nem mindig.
Nem, csak épp összefakad a golyókosár a 200e felett futott csapágyban, vagy elreped egy nagy fékezés után a pocsolyától a határértékre kopott tárcsa... az öreg autóval mindig van szerencsejáték és hiába cserélgeted, javítgatod, mindig lesz, ami befosik
Én most is elindulnék,imádok utazni. Sztem meg annyira van megbízható állapotban a vas,hogy komoly gond ne legyen. Persze minden előfordulhat még egy új géppel is. De ez benne van.
Jó éjt!
Csak voltál, Sanyám, az 20 éve volt... akkor én is elindultam minden xarral

De manapság, közel az 50-hez, családdal telerakott autóval nem szeretnék lerohadni valahol Ausztria másik végén, télen, estefelé, 7végén - túl kényelmes vagyok már az ilyesmi kalandokhoz.
Nálunk is Old Timer show van a családban.
Nekem eddig mindig 14 èvnèl idősebb autóim voltak már mikor hozzám kerültek ès nem fostam elmenni nèmetbe anyámhoz.Át kell nèzni ès ha minden ok menni kell.A csapágy nem lessz használhatatlan 1000 km től a fèktárcsák sem kopnak el.a vizpumpa hát az már más tèszta az bármikor beszarhat
https://www.google.hu/imgres?i...

Ide jártam majdnem heti szinten,de egy hónapban 1x minimum.
Válalkozó szellemű vagyok. Az 535-tel 36x voltam Németországba,és csak az olajakat cseréltem. Nem volt baja sosem. Pedig az sem volt fiatal.

A kis VW polo viszont megadta magát a 10. út után,a kartergázcsövön jött fel a motorolaj.
Igen. 760km volt a legmesszebb. Semmi baja nem volt,de tudod én nem hajkurászom.
De. Sajna, már nem tudok olyan nyugodtan elindulni vele 1000 km-nyire Leginkább, mert minden eredeti még benne, és ketyeg az időzített bomba... (vízszivattyú, szíjjak, csapágyak, féktárcsák, stb. ami kopik) Tavasszal döntünk, ha marad, akkor TMK, és akkor marad is még pár évet.
Persze mehetnénk a másik autóval, az új, de egy lassú fos, városi autó

Ui: voltál már az omegával 200km-nél messzebb?
Az még nem öreg. Az enyém 18 volt decemberben,de még jól működik.
Hát én is nehezen tudnám többért eladni 1,5 éves volt, mikor vettem, most meg mingyá' 10
ebben tudok neked segíteni:
https://www.google.hu/search?q...
Igen! Remélem most már nekünk is úgy lesz. Bár ez a bő négy év sem volt kevés. Most vagy nem veszünk kocsit egy darabig, vagy elkezdünk picassokat nézni
Hát igen. Vagy sokáig nem megtartani. Mi nem pár évre vesszük a járműveket,és amikor szóba kerül az eladás,már töredékét sem kapnánk meg érte,mint amibe van. Ezért is inkább maradnak,mert jól működnek.
a BMW-t is NAGYON nehéz lenne nem drágábban eladni Igazából nem is eladni kell jól, hanem venni
Holnap megpróbálom beindítani a Frézit. Dél körül 17-19 fok lesz,és szabin vagyok. Ha nem lesz dzsuvás az út,még megyek is vele egyet.
Na ez nekem sose sikerült. Nagyon tudtok valamit,gratula!
Na elvitték a fabiát. Többér adtuk el, mint vettük négy éve ☝️
megvan
Figyu,megoldjuk.Csinálok neked egy fémsablont és azzal megtudod oldani.Van egy barátom szigethalmon lakik.Osztálytársam volt együtt nöttűnk fel.Vele elküldöm ha kell.Tudnom kell a nyilorész szélességét és magasságát.
keress rám
bitte.arnold