Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyit találtam:
Akkor megyek én is
Hamar eltüntél
A roto német vasalat,az egyik legjobb a piacon
Az nagyon jó
A miénk roto,megnéztem.
Róla
Képed van rála?
nézd meg mit ir a vasalaton(roto,winkhaus ilyesmi irás van rajta)sok fajta van
És ezek típus specifikusak, vagy mindegyiken ugyanolyan van? Ha igen, ilyet honnan lehet szerezni?
Csak jobbosból balosat ès forditva nem lehet.
Szia.Igen átlehet vasalni bármkkor.
Akkor csak ketten megyünk csövivel?
Szeva Arni. Lenne egy szakmai kérdésem. Van 2 műanyag erkélyajtóm, tök egyforma látszólag. Az egyik nyitás mellett buktatható is a másik csak nyitható. Át lehet utólag alakítani, hogy mind a 2 buktatható is legyen?

Igazából nem nagyon értem ami le van írva,de ha neked jó, akkor örülünk!
Na, vége a nyomornak, jelentkezett lucas, a spanyol ügyvédem

Jó nap,

Engedjék meg, hogy ezt a nagyon fontos kérés ezen keresztül medián miatt bizalmas jellegét. A nevem Mr. Lucas Peter Almazor, egy ügyvéd Spanyolországban. Az általam képviselt késő Ivanov, aki egy gazdag vállalkozó halála előtt, 2009-ben én bizalmasan Önt egy sürgős ügy, amely kapcsolódik a befizetésétől az adott kliens az enyém halála előtt. Én keresem a hozzájárulását, hogy én is jelen van, mint az örökösét, hogy utasítsa a bank átutalja az összeget a $ 7.5Million (Seven ötszázezer dollár) letétbe helyezett felfüggesztett bankszámla az Ön számára. Ő bank kiadott egy utolsó ultimátumot nekem, mint ügyvédje bemutatni az örökösét, mint az idő a törvény által megengedett az ilyen követelés lejárt egyébként az alap lesz vonva.
A tervezett tranzakció alatt hajtják végre a törvényes módon, hogy védje meg, és azt minden jog megsértése. Fogom használni pozícióját, mint az ügyfél ügyvédje, hogy garantálják a feldolgozó a szükséges jogi dokumentációk és sikeres végrehajtása a tranzakció. Minden, amit szükség van a megértést és őszinte együttműködés a siker. Figyeljük meg, hogy miután a sikeres végrehajtását az ügylet, akkor folyamatosan 40% -a az összes alap után valamennyi költséget.
Adok átfogó adatokat, ha megerősítené érdeklődését.

Remélem, hogy a tárgyaláson meg leghamarabb.
Nem csak Harleyba. Ahhoz fejlesztették de nem csak abba jó. (de neked az fzrbe nem kell ilyen)
Sziasztok csibészek.... :-) Mi a helyzet?
http://mannol.hu/index.php?rou...

Érdekes dolgok vannak itt
http://mannol.hu/index.php?rou...

Mannol is csinál 20w-50-es olajat,de Harley-ba
Az enyémbe 52000km van.
Nekem nyáron fordult át a km óra belecsavarodott a 100.000 és egy sport motornál az azért nem kevés...
A Frézim csak élménymotorozásra van használva.
Már az én normál használatomra gondoltam.