Az enyém is jövő áprilisban lesz 30 éves. De nem hiszem,hogy be fogom balzsamozni. Rendesen megkap mindent,és normál használat mellett teszi rendesen a dolgát akkor nincs gond.
Nem akarom eladni de jövőre már 30 éves veterán lesz bezony...Be kéne balzsamozni és berakni a garázs mélyére aztán csak napos szép időben használni élmény motorozásra. És ha folytatódik ez a tendencia akkor el kell gondolkozni egy túrás motoron ami messze visz és vissza is hoz...
Nekem is pont ez a típus tetszik.Sztem nagyon szép autó. Bár van egy-két buktató benne ami zsebbenyúlós lehet. Az egyik a hidraulikus szintszabályzás,tandempumpa,fűtés keringető szívattyú,elektromos fűtéscsap.,...stb. Ezek nem javíthatók,és nem is helyettesíthetők,és tönkre is mennek (tapasztalat). De nagyon tetszős a járgány.
Sziasztok FZR-esek! Szélvédő plexit keresnék a 750-esemre nem sok sikerrel lehetőleg újjat és füst színűt (87-88 genesis 2la). Egy helyen találtam, kicsit sokallom árát, meg ezresre való, de úgy tudom hogy megegyezik a méret a 750-ével. Ha tudtok bármilyen infót, ne tartsátok magatokban! Előre is köszi.
A 8 szelepes motorilag, örök élet +1 nap. A futóművel lehetnek gondok. De ez nem kicsi autó, vagyis nem egy smart méret. Viszont családnak is fasza a 3 különálló hátsó üléssel. Nem igazán rohadós és az elektronika is elég megbízható francia autóhoz képest. Nem azt mondom, hogy nem romolhat el soha, de egy ~12-15 éves autóhoz képest elég megbízható gép, jó választás lehet.
Ha egyszer odaér a dolog és elszánja magát hogy eladja akkor mindenképpen nekem fog először szólni. (én meg továbbítom)
Ha akarod esetleg rákérdezhetek hogy hogy áll a dolog. (gondolom valami ilyesmi árban lenne)
Ha akarod esetleg rákérdezhetek hogy hogy áll a dolog. (gondolom valami ilyesmi árban lenne)