Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"és normál használat mellett "
Hát, a gyárban elég sűrűn összefutok a főnökömmel.
Az enyém is jövő áprilisban lesz 30 éves. De nem hiszem,hogy be fogom balzsamozni. Rendesen megkap mindent,és normál használat mellett teszi rendesen a dolgát akkor nincs gond.
Nem akarom eladni de jövőre már 30 éves veterán lesz bezony...Be kéne balzsamozni és berakni a garázs mélyére aztán csak napos szép időben használni élmény motorozásra. És ha folytatódik ez a tendencia akkor el kell gondolkozni egy túrás motoron ami messze visz és vissza is hoz...
Csak az a 13-15 literes fogyi,az ne lenne.
Csak nem eladod a Frét?
Itt is reggel esett,és fújt a szél. Most viszont kisütött a nap.de nincs meleg.
Nekem is pont ez a típus tetszik.Sztem nagyon szép autó. Bár van egy-két buktató benne ami zsebbenyúlós lehet. Az egyik a hidraulikus szintszabályzás,tandempumpa,fűtés keringető szívattyú,elektromos fűtéscsap.,...stb. Ezek nem javíthatók,és nem is helyettesíthetők,és tönkre is mennek (tapasztalat). De nagyon tetszős a járgány.
Esik az eső,fúj a szèl ès hideg is van
nyolc fölött már igen szép picassokat kapni
Cső, motort akarsz cserélni?
Pedig az illett volna hozzád... vidéki öreguras, nem újgazdagos, és nem mai műanyag bóvli amellett karban tartva agyon verhetetlen.
Ok köszi, kérdezz rá ha arra jársz hátha sikerül valami jót kitalálni...
Már csak drágát lehet kapni...
Nyóccáz körül akarsz 15 éves francia autót venni? Nem tanultál Józsitól? Ilyen idősben csak japppán, különben xopni fox.
Sziasztok FZR-esek! Szélvédő plexit keresnék a 750-esemre nem sok sikerrel lehetőleg újjat és füst színűt (87-88 genesis 2la). Egy helyen találtam, kicsit sokallom árát, meg ezresre való, de úgy tudom hogy megegyezik a méret a 750-ével. Ha tudtok bármilyen infót, ne tartsátok magatokban! Előre is köszi.
Minek aludni az csak a csodálatos élettől veszi el az időt
Te mèg vasárnap sem tudsz aludni?
A 8 szelepes motorilag, örök élet +1 nap. A futóművel lehetnek gondok. De ez nem kicsi autó, vagyis nem egy smart méret. Viszont családnak is fasza a 3 különálló hátsó üléssel. Nem igazán rohadós és az elektronika is elég megbízható francia autóhoz képest. Nem azt mondom, hogy nem romolhat el soha, de egy ~12-15 éves autóhoz képest elég megbízható gép, jó választás lehet.
Ha egyszer odaér a dolog és elszánja magát hogy eladja akkor mindenképpen nekem fog először szólni. (én meg továbbítom)
Ha akarod esetleg rákérdezhetek hogy hogy áll a dolog. (gondolom valami ilyesmi árban lenne)
A franciaautókszerizének a tulaja jó ismerősöm, ő is és taxishaverok is azt mondták, hogy egy jó kis 1,6-os benzines picasso nem nagy ördöglakat