Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szép tetszik. Csak attól tartok ez nem lesz olcsó...
A primerát mint értelmes és logikus választást elvetném. A pikasszó viszont jó döntés. (mér legyen nektek jobb mint nekem )
Mivel alapvetően Miusdrága használja, ő hozza az alapötletet, én meg max a nagyonvicceseket szanálom. Első a sorban a Xsara Picasso, de utána egyből odavan a Smart Fofour-ért. FONTOS, mindent felülíró kritérium, hogy fekete legyen, és ha lehet legyenek gombok a kormányon. Mondjuk mutattam neki egy 2001-es Primerát, minden földi jóval televágva, nem vetette el, én annak örülnék. 800 körül nézelődünk, nem akarunk sok pénzt beledobni, de ennyiért már válogatni is lehet a kétezres évek elejéről. Ja, majd elfelejtettem: szinte kizárólag kicsi, szívó benzineseket nézünk mert sokat megyünk rövidet, ráadásul egyikünk sem vezet sportosan, autópályán is 120 körül gurulgatunk.
Ilyenkor általában babakocsi típusok nézegetése javasolt.
És a reménybeli kocsieladás és a "valami olyan vásárlás ami kicsit többet tud, de nem visz anyagi romlásba" projektnek alaphangot ad, hogy beindult az esküvőgőzös, és egész nap menyasszonyi ruhákat kell véleményeznem, meg buzi fotósoknak az oldalát mengéznem parancsra
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6-s_fazer_6_honap_garancia-9041344
Pontilyen.
Most áruljuk a fábiát.. Hát elég stresszes ez a kocsimutogatás, és akkor még a mi legyen-helyette című műsorról még nem is beszéltünk.
Akkor szerencsés vagy!
Azt mondta az őr hogy idèn mèg nem fogtsk halat.Szerencsèm volt
Látod én nem is ismerem fel őket.
Nem,nagy kárászok.
Hát a 7-be nincs kombi. A 728-as egy viszonylag "kis fogyasztású"modell.
Tudom, szerintem is az de azért nem is hívtalak mert nem akartam foglalkozni vele.
Az egy nagyon szép autó.
Ajánlott egy ismerős egy e38-at (728i) a pözsóért de persze nem foglalkoztam vele mert nem keresem magamnak a bajt. (van az az itthon épp elég )
Inkább úgy fejezném ki magam hogy lehetett volna. (de ez is szedán, meg hát alig férne be a garázsba)
Na mesélj!
Ezt se tudtam.
Ponty? Annak nézem.
Én is szeretek csak már 20 éve nem voltam.
(mondjuk nekem pár napja majdnem lett)
Az már elég jó. És mit fogtál?
Apu amíg élt,nagy horgász volt. Már hajnali 3-kor elindult horgászni,és 10-11 körül meg hazaindulás előtt még járta az erdőt gombát keresett. Amikor szerencsés volt,akkor gomba és hal is került az asztalra.
Ma 3 kilo volt a zsákmány