Mivel alapvetően Miusdrága használja, ő hozza az alapötletet, én meg max a nagyonvicceseket szanálom. Első a sorban a Xsara Picasso, de utána egyből odavan a Smart Fofour-ért. FONTOS, mindent felülíró kritérium, hogy fekete legyen, és ha lehet legyenek gombok a kormányon. Mondjuk mutattam neki egy 2001-es Primerát, minden földi jóval televágva, nem vetette el, én annak örülnék. 800 körül nézelődünk, nem akarunk sok pénzt beledobni, de ennyiért már válogatni is lehet a kétezres évek elejéről. Ja, majd elfelejtettem: szinte kizárólag kicsi, szívó benzineseket nézünk mert sokat megyünk rövidet, ráadásul egyikünk sem vezet sportosan, autópályán is 120 körül gurulgatunk.
És a reménybeli kocsieladás és a "valami olyan vásárlás ami kicsit többet tud, de nem visz anyagi romlásba" projektnek alaphangot ad, hogy beindult az esküvőgőzös, és egész nap menyasszonyi ruhákat kell véleményeznem, meg buzi fotósoknak az oldalát mengéznem parancsra
Apu amíg élt,nagy horgász volt. Már hajnali 3-kor elindult horgászni,és 10-11 körül meg hazaindulás előtt még járta az erdőt gombát keresett. Amikor szerencsés volt,akkor gomba és hal is került az asztalra.
Pontilyen.