Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem dehogy.
Csak felugró reklámként láttam és meglep hogy ennyivel a rendszerváltás után még el lehet adni így dolgokat (csodaszereket) mint pl. nagyobb farok növesztő, kétszer annyi zabálás mellett is fogyasztó bogyó, edzés nélkül sörözgetve zsírból izmot transzformáló por, fizess be x ezer pénzt és 900% kamattal kapod vissza 3 hónap múlva, vásárolj ebből a termékből kettőt és kapsz mellé egy yachtot a tengeren egy hónapra (de ha anyádék is vesznek akkor meg is tarthatod), lájkolj a közösségi ganédombon és kapsz tőlem egy ájfónt, stb.
Piedonés a legygyorsabban ható szer
Ez tök jó, veszek 1 nap után 1 kg izom, az pont jó, kéne felső testre pár kilónyi, oszt' le is állhatok az edzéssel
Lehet rendelni Svarcenegger alakút, vagy Rambós és jézonstathamos is van?
Írtam egy nem túl pozitív hozzáállású kommentet. (nem is jelent meg )
Ma szombat van!
Szombaton szol nálad sabaton?
Ettől csak hülye lesz az ember ha bedől neki
Mizu?Izomember leszel?
És vannak akik bedőlnek neki. Az az alap hogy zsírból sose lesz izom ezt mindenki tudja

Sziasztok!
ezért is fekszek le most 1 kicsit alukálni
Korán van mèg
Hètvègèn lustizni kell
kis endurozgatás... Jövő héten csinálunk összehasonlítást az új africa twin és eközött
http://onroad.hu/2016/02/18/felfrissitett-arany-kozeput-bmw-f800gs-2016/
Tyű de izgi, rendeltem zafírüveget a seikomhoz! alig várom, kár, hogy kurva sokára írták az érkezését Tiszta vicc, hogy ha itt vennék olyat, ráadásul tükröződésmentes réteggel, az soktízezerbe kerülne, míg az ebayen nem lett egy tízes a szállítással...
Egy slagot forgat ott?
Miről nem lehet ènekelni
reggeltőlestig megy az összes album kb 9ó zene
Nagyon rákattantál
svédül énekelgetek Ett Slag Fargat Rott Ruina Imperii Konungens Likfard