Jól van Laci ezt én itt befejeztem. Nem akarok jobban belemenni ebbe veled,mert egész estés vita lenne belőle,sok linkeléssel,és úgy gondolom a többieket lehet nem érdekli. Úgy hogy ennyi.
Hát nekem van egy keret amit nem tudok átlépni,úgy hogy ha lesz szállásról valami fogalmunk,akkor tudok mondani napokat. Gondolom talán 4-5 éjszaka,több nem sztem.
Akkor szerbekre is haragszol? csúnya szerbek, csúnya horvátok, nem védték a Schengent... Sanyi, te beszélsz ződeket, de ez az egész nem ér annyit, hogy összevesszünk rajta.
Tőled vártam legkevésbé, hogy benyeled ezt a liberális faxságot.
Én nem haragudtam a horvátokra... azt tették, ami nekik jó, nem azt nézték, kinek a seggét kéne kinyalni... sajna, épp mi szívtunk, de ne feledd, a horvátnak semmi köze a Schengenhez...
Bejött pár 1000 határsértő naponta, mind a Schengenbe akart menni, átvitték őket, oszt vesződjön vele, akit érdekel. Nekem még szimpi is volt
Azt elfelejted, hogy a horvátoknak mekkora volt a pofája, hogy mi nem törődünk a menekültekkel meg nem látjuk el őket aztán amikor rájuk került a sor bedőltek mint a new yorki tőzsde. Az unió írta elő a regisztrációt miért baj az ha magyarország betartotta? Ha meg nem tartja be akkor az a baj. Nekem ne szaladgáljon itt egy menekült sem akiről nem tudni, hogy kicsoda.
A szlovénok is áthordták öket, csak azok közvetlen osztrákba... a szerbbe macedónba meg alig voltak, mind horvát felé jött... ez volt a sorosgyuri user manuáljában lerajzolva...
Ezt nem értem, ezzel mit akarsz mondani? A horváthoz bementek délen, és mind északra akart menni, ott meg PONT mi voltunk... mit kellett volna tenniük szted?
Sanyám, ha az Eju beengedi, sőt BEHÍVJA őket, kik vagyunk mi, hogy ezt felülírjuk?
Most majd jól megbaxxák az arabok a dajcs médcheneket, ezt akarták? megkapták. Semmi közünk hozzá, itt nincs, remélem, nem is lesz menekült, ha Orbán kitart.
Görögökre nem haragszol? Azok dolga lenne, de azok is vonatoztatták őket... mit tehetett volna szerinted a horvát?
Én nem haragudtam a horvátokra... azt tették, ami nekik jó, nem azt nézték, kinek a seggét kéne kinyalni... sajna, épp mi szívtunk, de ne feledd, a horvátnak semmi köze a Schengenhez...
Bejött pár 1000 határsértő naponta, mind a Schengenbe akart menni, átvitték őket, oszt vesződjön vele, akit érdekel. Nekem még szimpi is volt
De mindegy is mert Téged nem igazán izgat. Ezzel nincs is semmi baj,nem vagyunk egyformák. De mint mondtam,nekem a véleményem nem változik.
De ne bosszantsatok már,mert ettől a véleményem nem változik.
http://youtu.be/fW1dUnBhwL8
Most majd jól megbaxxák az arabok a dajcs médcheneket, ezt akarták? megkapták. Semmi közünk hozzá, itt nincs, remélem, nem is lesz menekült, ha Orbán kitart.
Görögökre nem haragszol? Azok dolga lenne, de azok is vonatoztatták őket... mit tehetett volna szerinted a horvát?