Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha fizetős nem kell
jaj ez fizetős?
Mi van, József, edzel az Adriára? Szeretnél te is csajozni, mi? (mint mi csövivel? )

Ellenőrizd csak az autóm, én nem tudom, hogy kell, ha kell adat, elküldöm privbe. Meglepne, ha mutatna érdekesen, mert nekem helyeztéák forgalomba 2007-ben
enyimét letodd kérdezni?
http://totalcar.hu/magazin/koz...
Gondoltam lekérdezem László bmw-jét hogy mégis honnan tekerte meg az óráját így nemsokkal eladás előtt de aztán úgy döntöttem hogy inkább két másikat ellenőrzök.
Kiderítettem hogy a pözsó óráját biztosan nem tekertem meg.
(anyámék régi swiftje meg 103e km-nél jár, 60e-rel adták el 2008-ban)
Most nyomtam két sorozatot félerővel, leérve a 6.-ig már elég nehéz volt lábat emelni és a vége elég lihegős volt. (meg qrva hideg van a garázsban)
nem baj akkor is kapják be ez ejrópa nem baszaksziksztán
Baszöd mögyörödön is így böszének, Én írök nem Tö ha döbröcönbő löttöm vóna akör úgy írtam vóna mint Tö de Tö vagy ott Én mög ittön
Debrecen baszod, nem Szeged. Hamán tàjszaúlás csinájjad rendesen!
Ott írták az oldalon amit linkeltél hogy 3-4 hét amíg ideér, mivel nem csak te vagy üvöltöző svédmetál rajongó.
Genya svédek nem kütték a pólóm szülinapomra azaz még nem ért ide Most a csájnízek se erőltették meg magukat máskor már jöttek 3 nap után a cucclerájok
Nem az a baj, a TUDAT a vesztedbe visz!
http://totalbike.hu/technika/nepperuzo/2016/01/22/melyik_turamotort_valasszam/ (hornet: Bp-Belgium )
Persze a titkos jokert (GTR) nem merte ajánlani.
Nincs egész alakos fotózós csak mérleges van az meg annyit mér amennyi rajta van akár behúzom akár nem
Hát itten pöst közelbő nöhéz mögszokni a hidegöt
Dehogynem! Úgy tűnik hogy vékonyabb vagy, aztán meg ha kiengeded akkor nem is.
Az nem számít ha mérlegen állsz
Itt rendszeres, hisz fával fűtök. D.u. mikor hazaérünk a melóból 15-16 fok. Reggelente is hasonló, bár akkor 1-2 fokkal általában több.
Csalni nem ér, tessék kiengedett hassal mérni.
És képzel csaltam 1 kicsit behúztam a hasam hogy kevesebbnek látszódjon
most éppen mozarellával töltött baconbe csavart csirkét csinálok