Persze hogy tudnak - odaadod a kunát, és adják a sört a boltokban meg telerakod a kosarat, ami megteccik, és kifelé adanyújtod a mastercardot mi is így boldogultunk.... amikor nem volt Józsi, mert akkor őt beszéltettük a friss angol tudásával
Ár nem vészes. itthoni szint
Én ahogy hazajöttem, utána rögtön
De igen, el kell kezdeni, mert a legjobb legolcsóbb helyek betelnek, ha júniusban kap észbe az ember - bár mi mentünk már úgy is főszezonban családdal, hogy nem foglaltunk, hanem ott kerestünk - mindig van szabad apartmani.
625 Ft /2 jármű. (egy is annyi)
De csak akkor érdemes ha mostanában vetted vagy vennéd a terméket mert kb. 2012-től él a rendszer. (ha meg előtte is atiéd volt akkor csak emléxel hogy mennyit tekertél )
Próbaképp csináltam hogy hogy műxik a rendszer, 625 pézt megért.
Ár nem vészes. itthoni szint
Tudnak e magyarul?
https://www.google.hu/maps/@43...!3m6!1e1!3m4!1sb4S_xp64EYnUCtfYmFNi0w!2e0!7i13312!8i6656
De igen, el kell kezdeni, mert a legjobb legolcsóbb helyek betelnek, ha júniusban kap észbe az ember - bár mi mentünk már úgy is főszezonban családdal, hogy nem foglaltunk, hanem ott kerestünk - mindig van szabad apartmani.
Ez vót?
De csak akkor érdemes ha mostanában vetted vagy vennéd a terméket mert kb. 2012-től él a rendszer. (ha meg előtte is atiéd volt akkor csak emléxel hogy mennyit tekertél )
Próbaképp csináltam hogy hogy műxik a rendszer, 625 pézt megért.