Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még a tándörész is 5-ös.
nincs olyan
aha melyik fzr 1000 be van gyári 6os váltó?
Váltó?
váltókérdésre válasz?
"Jut eszembe: a 3 db-os furatmérő készlet hiányos, 5-30-aztán 50-75 és 75-90-es van.
30-50-ig nincs benne a eszköz."
A mikró meg asszem 50-ig van de azzal hogy mérem meg pl. az fzr 75-ös dugattyúját? (szóval 50-100-ig hiányzik)
Eredetileg valamilyen betétes nagyobbról beszéltünk de aztán valahogy két kicsi lett belőle. (a fenti sorról meg el is feledkeztem)
Èn is
Pontosan melyik tartomány miből? de biztos van...
Kűttem üzit
László mint korábban említettem egy nagyobb mikromérő és egy hiányzó furatmérő még hibádzik a készletből. Fel sem merném tételezni hogy elfelejtődött a dolog, csak gondolom időt igényel a megoldás keresése.
Ja kérem ha valakinek megvannak a kapcsolatai.......
Hasznos, olvasgasd.
Ha jobban kiszámolom 33000 be jött,de akkor is jó ár.
Sziasztok!
Az FZ 750 és az FZR 1000 blokk az mennyire egyforma? Nyilván váltósor, hengersor, hengerfej, karbisor, olajteknő, ezek biztos különböznek, de például a főtengely vagy más mechanikus dolog különbözik bennük? FZ váltósor belemegy az FZR-be? Olaj járatok, furatok mérete vagy csapágyak mérete különbözik?
A terv az az hogy az FZ-be bele akarnék faragni egy FZR blokkot! (2 személlyel megpakolva kicsit kevésnek érzem az FZ-t) 2 verzió futott át az agyamon, hogy a jelenlegi 750-es blokkot egy az egyben kipattintom és az 1000-es blokkot rakom be átütött számokkal, vagy a 750-es blokk tömbre átépítem az 1000-es dolgokat. Ezért érdekelne a téma!
Előre is köszi a válaszokat!
Nem!Haver egy nagy kamionszervizben a gumirèszleget intèzi.Ö intèzte 32000 forintra jött ki
melyik fzr1000nek van 6os váltója?
mail
Innen vetted? http://www.gumik.hu/search?veh...
Neked hazai pálya.
Mit?
Megyek postára, küldök neked valamit
Megjött az új papucs
Most rászántam 45 percet, hogy megoldjam a 6 osztályos gimi matek felvételijét *
50 pont a max, 40-et értem el, 2 feladatra 1ccerűen nem maradt időm, de utólag 2séges, 1általán meg tudtam volna-e oldani....
Nem csoda, hogy a szülők PICCCIT ingerültek voltak

*az eredményem alapján mondjuk épp felvettek volna, de én tanultam főiskolán matekot