Kőcsönbevót van egy öreg buszsöfőr(régen kamionozott)neki vannak ilyen dolgai:csáposemelő,plazmavágó stb,de viszont nem lehet benne heggeszteni mert összeégeti a padlóborítást,csep olaj azonnal töröli fel
Elvittem a lányom 9-kor suliba, de az öreg Suzival, mert az kint állt, és a nagy lucskos hóba nem akartam kiállni a bömbivel.
Ez rossz 5let volt, mert nyári gumi van rajta, ment mindenfelé, az ucánkba alig tudtam bekanyarodni
A legszebb, hogy van hozzá téli szett, de mivel nem használtuk, nem raktam rá ősszel szóval most kimegyek, és kerékcsere
kel egy kis kinti munka, a friss levegő jót tesz és akkor ez lesz a hóba szaladgálósom (gyorsan befűt, benzines ugye, meg hamar lesöpröm, mert kicsi
Szerintem megerőltetted az agyad a matek felvételivel. Feleslegesen ne csinálj ilyen hülyeséget mert most egy hétig nem fogsz tudni rendesen gondolkodni.
Lehet benne valami.
Én 2 körül feküdtem le és kb. 40 perce keltett fel az asszony hogy kész a reggeli. (ő a 7-es busszal elment edzeni és a 9-essel jött meg)
Úgy aludtam mint akit agyonvertek és kb. most is úgy érzem magam. (bár az is igaz hogy tegnap igen aktív voltam)
(én most végeztem a felrakással 10 perce )
Megkaptam, qrvajó lett, kössssz
Ez rossz 5let volt, mert nyári gumi van rajta, ment mindenfelé, az ucánkba alig tudtam bekanyarodni
A legszebb, hogy van hozzá téli szett, de mivel nem használtuk, nem raktam rá ősszel szóval most kimegyek, és kerékcsere
kel egy kis kinti munka, a friss levegő jót tesz és akkor ez lesz a hóba szaladgálósom (gyorsan befűt, benzines ugye, meg hamar lesöpröm, mert kicsi
Én 2 körül feküdtem le és kb. 40 perce keltett fel az asszony hogy kész a reggeli. (ő a 7-es busszal elment edzeni és a 9-essel jött meg)
Úgy aludtam mint akit agyonvertek és kb. most is úgy érzem magam. (bár az is igaz hogy tegnap igen aktív voltam)
...de az is lehet, hogy melegfront
Tènleg,lemaradt.