Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy egy kicsit sarkosan hangzik de igaza van. Ha nekem is normális állapotú garázsom lenne (lesz nemsokára) akkor én ugyanígy állnék hozzá.
Mármint a műhelyében a csápos emelőn nem hegeszt
Ja!S külön szólt ha leteszem a g.harang felrakót akkor valami papírra tegyem
Kőcsönbevót van egy öreg buszsöfőr(régen kamionozott)neki vannak ilyen dolgai:csáposemelő,plazmavágó stb,de viszont nem lehet benne heggeszteni mert összeégeti a padlóborítást,csep olaj azonnal töröli fel
Ja kérem, ha valaki gyári célszerszámokkal dolgozhat........
Ilyenkor? tél közepén? meg vagy te őrülve? már régen fel kellett volna tenni

(én most végeztem a felrakással 10 perce )
Fábi!

Megkaptam, qrvajó lett, kössssz
Meg felraktam a téligumikat
Tegnap volt egy kis időm és haver aknája szabad volt:fékolaj,bendix és gumiharang csere
Sziasztok
Az itteni körülményekre ideális lenne a jelen körülmények között ugyanis süt a nap, hó meg ilyesmi sehol.
Elvittem a lányom 9-kor suliba, de az öreg Suzival, mert az kint állt, és a nagy lucskos hóba nem akartam kiállni a bömbivel.
Ez rossz 5let volt, mert nyári gumi van rajta, ment mindenfelé, az ucánkba alig tudtam bekanyarodni
A legszebb, hogy van hozzá téli szett, de mivel nem használtuk, nem raktam rá ősszel szóval most kimegyek, és kerékcsere
kel egy kis kinti munka, a friss levegő jót tesz és akkor ez lesz a hóba szaladgálósom (gyorsan befűt, benzines ugye, meg hamar lesöpröm, mert kicsi
Szerintem megerőltetted az agyad a matek felvételivel. Feleslegesen ne csinálj ilyen hülyeséget mert most egy hétig nem fogsz tudni rendesen gondolkodni.
Lehet benne valami.
Én 2 körül feküdtem le és kb. 40 perce keltett fel az asszony hogy kész a reggeli. (ő a 7-es busszal elment edzeni és a 9-essel jött meg)
Úgy aludtam mint akit agyonvertek és kb. most is úgy érzem magam. (bár az is igaz hogy tegnap igen aktív voltam)
Jó reggelt sziasztok!
Én szintén, ma reggel fejfájás... biztos támadnak az űrlények, vagy valami kisbolygó közelít
...de az is lehet, hogy melegfront

Tènleg,lemaradt.
ez lemaradt
Most jött be az őr srác is neki is ugyan ez volt fejfájás forgolódás biztos valami melegfront
Baszki,egèsz èjjel nem aludtam csak forgolodtam.Mosmegmár tudnèk de reggel lett.Fáj a fejem is.A gondok nem hadnak aludni.
Na mi van Arni elaludtál