Na, akkor legalább nem szólok hozzá úgy is csak az időt pazarolom ott általában...
Fura, nekem 2 fajta böngészővel se megy, lehet hogy a script futtatással van bajom.
Próbáljátok már ki, hogy a "Magazin" menü pontban a cikkekhez tudtok-e írni? Mert nekem be se jön az ablak 1általán...
Már írtam 2x az üzenőfalra, de rá se baxott senki, ez csak 2 okból lehet: vagy mindenki másnak megy, vagy csak xarnak rá.
Igen, a buzi gázkazán mindig télen romlik el, ahelyett, hogy nyáron tenné... akkor van idő szétszedni, meg alkatrészt rendelni hozzá... nem is értem...
A miénk 20 éves pont, javítottam már benne elektronikát, termo elem csere, szivattyú csere, egyszer meg úgy 5 éve leszedtem, és miszlikre bontottam, volt rajta mit pucolni. Most megy szépen, de az utódja ott vár dobozban, csak az ősszel nem raktuk fel, elment az idő
És tegnapelőtt a gofrisütő is besz&rt (kenyérsütésre használom) kipukkant az egyik fűtőbetét, a hexagonban meg vagy eltörött, vagy kiakadt az egyik röpsúly rugója.
Az asszony szólt hogy a tv-n pár csatorna nincs (parabolás digi) onnan is várom a szerelőt.
Más hirtelen nem jut az eszembe.
Hát itt ma reggel a második 4 mp-es indítózásra sem volt egy pöffenés sem, így kissé aggasztott a dolog. A harmadiknál már volt 2-3 robbanás, a negyediknél már 4-valahány hengerrel beindult és onnan már összeszedte magát. (aszongyák a hdi -10 fokig beindul izzítás nélkül is, úgy tűnik lehet benne valami)
Látom, ma se volt nagy pergés itt, így utol fognak érni a bokor ugrató GasGasosok
én voltam itt, gépeztem ma sokat mert e-mailt selejteztem (12000-ből maradt úgy 500) mert már nehézkes volt, meg mentettem, rendezkedtem, nem volt már hely az SSD-n most megint van 40GB üres hely - elment egy fél délután vele
Az enyémben a wifin keresztül ki lehet vinni a képét mobil telcsire, mivel ezeknek általában nincs kijelzőjük. És távolról el is tudom indítani, meg leállítani, így mobilról.
Biztos a többiben is hasonló
Az én autóm újkora óta úgy indul 0-5 fokban, mint egy 3 hengeres Frézi Hidegebben-melegebben nincs baj, de ezt a sávot valahogy nem szereti. Engem nem zavart, hogy rúg 1-2 bénát induláskor, majd aggódok akkor, ha nem indul be
Á semmi . Vége a melónak szerencsére. A busz megint szar. Ma reggel olyan fejfájásom volt,hogy gyógyszert kellett bevennem. Délelőtt 9 körül meg még egyet,mert lüktetett a fejem. Egész nap kótyagos voltam a sok bogyótól.
Fura, nekem 2 fajta böngészővel se megy, lehet hogy a script futtatással van bajom.