ja, így kiszínezve már könnyen látja az ember, dehát pont ez benne a feladat mindenki látja, hogy mi a 3szög, csak elfelejti, hogy melyiket számolta már
Ja, még valami: semmiképp se föfj, hanem döfj, ez fontos meg azt ugye kérdeznem se kell, hogy az akkuban van elég töltés? Duda mexólal, mikor világít a reflektor? Ha nem, akkor ne is próbáld indítani.
Ezt úgy derítheted ki, hogy add rá a gyújtást, és föfj oda a piros vonalhoz 1 csavarhúzót.
Ha indít, akkor a relé vagy a reléhez menő drót a rossz, ha nem, akkor a vastag drótok vagy az indító motor.
Sziasztok!
Volna egy 250-es FZR-em.
Indításra egy kattanó hangot hallok és ennyi. Előtte semmi gond nem volt az önindítóval. Az akku fesz. megfelelő. Mi lehet a gond?
Basszus, Pupu, a kettőnk IQ-ja együtt lenne vagy 150 mert a felső 3-at én csak 5-nek láttam, és ez 3x ismétlődik, tehát nekem hiányzott 3db, vagyis 24 van.
Ha indít, akkor a relé vagy a reléhez menő drót a rossz, ha nem, akkor a vastag drótok vagy az indító motor.
https://www.quora.com/How-many...
Volna egy 250-es FZR-em.
Indításra egy kattanó hangot hallok és ennyi. Előtte semmi gond nem volt az önindítóval. Az akku fesz. megfelelő. Mi lehet a gond?