Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olvasgattam a neten, ezt egy IQ teszt alatt találtam, azt írták, 120 azé, aki mind a 18-at megtalálja....
Ránézve megtaláltam 16-ot, aztán bosszantott, megnéztem jobban és 21 van
ird már mennyi van benne mert bosszantom magam csak
Szabad a gazda
feladom megyek fürödni
Mindig találok uj lehetöséget
Baszki 19
14
13
ja csak 10-nél
11 nél tartok
a felső 3 az 6
Ja nem 7 mert ott a vízszintes végén is van egy
Szerintem 6! 1 alapból a nagy aztán felül belül 3 a bal alsó sarok 1 illetve a vízszintes vonal mentén megint 1.

Jól gondolom ?
Hány háromszög van az ábrán? Számoljátok meg agytorna, és teszt is egyben
Köszi!
szia a tdm 850es kereke van bent. Többet nem tudok róla mert így vettük. 89-es 600as van nekünk
Én tavaly vettem újat németországbol 100 euro volt a négy bazi nagy akcioban ebayen.Bontottan nem vennék(de csak magánvélemény)
Sziasztok!
Sikerült vásárolnom egy nagyon gyári állapotú ezrest, külföldről, 1990-es évjárat. Érdeklődnék, ha szükséges, akkor honnan tudnék karburátor membránokat szerezni meg úszóház tömítést, lehetőleg olcsón. Nem tudom hogy kelleni fog-e, mert a motor még nincs az országban, de szeretnék rákészülni erre az esetre is. A membránok bontottan is megfelelnek, ha úgy is elérhető.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy van nekem egy 600 as Fzr em amibe hátul gyárilag 18 as kerék van, ebbe szeretnék rakni 17 est esetleg valaki csinált már ilyent? Válaszokat előre is köszönöm!
Nem akar valaki egy ilyen pólóval meglepni szülinapomra 2xl
http://www.sabaton.net/merchan...
Várok még 1 kicsit vele
Mégjobbb. Játék csere? Adok 2 db- ot 1ért. Több játékkal könnyebb eladni.