Olvasgattam a neten, ezt egy IQ teszt alatt találtam, azt írták, 120 azé, aki mind a 18-at megtalálja....
Ránézve megtaláltam 16-ot, aztán bosszantott, megnéztem jobban és 21 van
Sziasztok!
Sikerült vásárolnom egy nagyon gyári állapotú ezrest, külföldről, 1990-es évjárat. Érdeklődnék, ha szükséges, akkor honnan tudnék karburátor membránokat szerezni meg úszóház tömítést, lehetőleg olcsón. Nem tudom hogy kelleni fog-e, mert a motor még nincs az országban, de szeretnék rákészülni erre az esetre is. A membránok bontottan is megfelelnek, ha úgy is elérhető.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy van nekem egy 600 as Fzr em amibe hátul gyárilag 18 as kerék van, ebbe szeretnék rakni 17 est esetleg valaki csinált már ilyent? Válaszokat előre is köszönöm!
Ránézve megtaláltam 16-ot, aztán bosszantott, megnéztem jobban és 21 van
Jól gondolom ?
Sikerült vásárolnom egy nagyon gyári állapotú ezrest, külföldről, 1990-es évjárat. Érdeklődnék, ha szükséges, akkor honnan tudnék karburátor membránokat szerezni meg úszóház tömítést, lehetőleg olcsón. Nem tudom hogy kelleni fog-e, mert a motor még nincs az országban, de szeretnék rákészülni erre az esetre is. A membránok bontottan is megfelelnek, ha úgy is elérhető.
http://www.sabaton.net/merchan...